RTV SLO – Heidi in Seal si vsako leto rečeta da

Zaljubljena Heidi Klum in Seal sta razkrila, kaj pomaga njuni ljubezni cveteti – vsako leto znova si izmenjata poročni zaobljubi.

Par, ki se je poročil 10. maja 2005 na plaži Costa Careyes v Mehiki, se vsako leto ob obletnici poroke vrača tja, kjer si znova izmenjata zaobljube.

več>>

Dnevnik – Scarlett: Nisem promiskuitetna in nimam spolno prenosljivih bolezni

Mlada ameriška igralka Scarlett Johansson, ki se je že nekajkrat znašla na top listah najbolj zaželenih in najbolj seksi oseb na svetu, je ogorčena, ker se njena morala postavlja pod vprašaj zaradi njenih oblin, danes piše Index.hr.

Scarlett trdi, da njeni platinasti lasje in velike prsi še ne pomenijo, da gre v posteljo z vsakim. „Imam svetle lase in precej oblin in se na premierah svojih filmov oblečem temu primerno. Razumem, da imajo zato ljudje čudne predstave o meni in od njih tudi ne pričakujem, da razumejo vse, vendar zaradi mojega izgleda še ne morejo govoriti, da sem promiskiutetna. Ne skačem v posteljo z vsakim in nimam spolno prenosljivih bolezni,“ je izjavila in še dodala, da je „glede seksa precej svobodomiselna“. Scarlett je tudi povedala, da o sebi meni, da je predvsem igralka.

Dnevnik – Cher: Bila sem noro zaljubljena v Toma Cruisea

Cher je iz naftalina zopet privlekla svojo kratkotrajno romanco z igralcem Tomom Cruiseom, od katere je minilo že četrt stoletja. Takrat je bila 36-letna pevka in igralka na vrhuncu svoje slave, 20-letni Cruise pa šele na začetku svoje zvezdniške poti. Njune veze je bilo konec zaradi dela.

“To bi lahko bila velika romanca, saj sem bila čisto nora nanj,“ se je Cher nostalgično spominjala svoje zveze s Cruiseom med pogovorom z Oprah. “Bil je zelo sramežljiv. Dejal je, da se v šoli počuti kot tepec in da se nima s kom pogovarjati. Nekoč mu je v neki restavraciji streglo dekle z njegove šole in potožil je, da v šoli ni še nikoli govorila z njim, v restavraciji pa ga je prepoznala in se mu popolnoma posvetila,“ je Cher opisala zaprt Tomov karakter.

Par se je razšel leta 1986, ko se je moral Cruise preseliti iz Los Angelesa v Chicago, ker je prejel vlogo v Scorsesejevem filmu Barva denarja. Naslednje leto se je oženil z igralko Mimi Rogers, s katero je ostal poročen tri leta.

STA – Gibson po šestih letih znova pred kamero

Mel Gibson bo po šestih letih znova stopil pred kamero. Zaigral bo v filmski adaptaciji serije Edge of Darknes, ki je v 80. letih nastala pod okriljem hiše BBC.
Gibson, ki je leta 2004 režiral razvpit film Kristusov pasijon (The Passion of the Christ), leta 2006 pa Apocalypto, je nazadnje zaigral v celovečercu Bili smo vojaki (We Were Soldiers) leta 2002.

Pri projektu bo sodeloval scenarist William Monahan, ki je bil za film Dvojna igra (The Departed) nagrajen z oskarjem. Zgodba serije se vrti okoli policista, čigar hčerko umorijo pred njegovimi očmi, sam pa pri raziskovanju okoliščin umora naleti na gosto mrežo spletk in vladnih zarot.
Snemanje se bo pričelo avgusta v ameriškem Bostonu.

Siol – Madonna v bran posvojitvam

Madonna je zavrnila namigovanja, da gre v primeru njenih posvojitev otrok iz držav v razvoju le za modno muho, podobno kot v primeru Angeline Jolie.
Mnogi so ju namreč kritizirali, da sta spregledali številne domače sirote, in da sta sprožili nov trend posvojitev, katerega posledice so lahko zelo nevarne. Britanski psiholog celo meni, da je čutiti ‘Madonin efekt’.

Madonna pa vsa namigovanja in obtožbe, da daje slab vzgled, odločno zavrača. »Zavedam se, da bom, če želim soljudi spodbuditi, da odprejo svoja srca tudi drugim, vedno v prvih vrstah na bojnem polju. Zato razumem in sprejemam ves ta cinizem. Živimo v družbi, ki je sumnjičava do dobrodelnosti in altruizma. Ne razumem pa, kako lahko nekdo, ki ve, kako zapleteni in dolgi so postopki posvojitve, trdi, da se je nekdo odločil za posvojitev zato, ker je to moderno,« je dejala Madonna.


Zadnje novičke

Prejšnji članekEKSKLUZIVNO: Kako bi dali naslov knjigi o svojem življenju?
Naslednji članekMegan Fox v reviji FHM