Eva nam je zaupala, da je snemanje potekalo v kulturnem domu Groblje, na pomoč pa so ji tokrat priskočile tudi plesalke skupine Fantasy. “Snemanje je potekalo tekoče, zelo smo se zabavali. Ker smo potrebovali veliko elektrike za osvetlitev nam je enkrat med snemanjem le te zmanjkalo. Razlog so bile stopljene varovalke. Na srečo so nam na pomoč priskočili trije električarji in smo s snemanjem zopet lahko začeli po planu,” pravi Eva in nam zaupa o čem pravzaprav govori besedilo skladbe.

“Govori pa o punci, ki ji bivši fant ni dovolil, da bi ga pustila in jo sedaj še vedno nadleguje, ji ne pusti dihati, sanjati, ona ga roti naj jo pusti živeti in si želi, da bi bil le še spomin, ki si ga lahko odpusti.”

Sama še ni imela izkušnje s fantom, ki bi jo oviral pri uresničevanju sanj: “Da bi imela pa prav tako obsedenega fanta pa na srečo še nisem imela take izkušnje,” pravi Eva in nam zaupa, da ji je v veliko podporo vedno bila družina: “Moje sanje že od samega začetka najbolj podpira moja družina. Pa ne samo mami, oče in sestra, ampak res vsi sorodniki. Imam pa tudi veliko dobrih prijateljev, ki so mi vedno pripravljeni pomagati, in še kako verjamejo vame.”

Tudi mi verjamemo vate Eva!


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE Katy Perry zaradi seksa odpovedala intervju
Naslednji članekAshley obožuje New York