Tristan Thompson naj bi na veliko varal visoko nosečo Khloé Kardashian in je menda serijski prevarant je povedal vir. Šlo naj bi za znano dejstvo in le vprašanje časa je, bilo, kdaj bo izbruhnil škandal.

Stalna praksa

27-letnega Thompsona so v soboro zvečer opazili, kako se je stiskal k neznani rjavolaski, kar so tudi posneli na video in objavili na Daily Mailu. Video sta nato objavila tudi portala TMZ in The Shade Room, kako se je Thompson okoli 5h zjutraj vračal v svoj hotel z omenjeno rjavolasko.

TSR STAFF: Myeisha E.! @myeisha.essex ________________________________________ #Roommates, there’s more!!!! ________________________________________ So earlier today, video of Tristan at a NYC club leaked and you can see a girl all up in his grill. Well, #Roomies THE TEA RUNNETH OVER!!! We have exclusive footage of the two of them leaving the DAY party (where you saw her all up in his face) together and arriving back to his team HOTEL around 8:30pm on April 7th. He got there wearing a black Supreme jacket, and FOUR hours later, the pair reemerge from the hotel with Tristan changing his outfit for the next event. _______________________________________ Then they hopped into the same SUV and headed to Soho House (for the night party) in the Meatpacking district, which is a member’s only club with strict cellphone policy. Then at 5am, they returned to his hotel together AGAIN and he even held the door open for her like a gentleman. _______________________________________ The next day (April 8th), she was seen again leaving the hotel (while Tristan stayed behind in the hotel) around 8pm still wearing her exact same outfit as the night before. Sis even had an overnight bag in hand! ?: Splash News #TSRExclusive

A post shared by The Shade Room (@theshaderoom) on

TMZ je že oktobra lani poročal o tem, kako so zalotiti Thompsona z drugo žensko, medtem ko ga je tretja stiskala k sebi. To se je dogajalo v lokalu Darna hookah lounge v Washingtonu. “Tristan redno vara Khloé,” je povedal vir. “Je serijski prevarant. In še več žensk bo prišlo.”

Grozen šok in stres za nosečnico

To je grozljivo stresna situacija za bodočo mamo, ki je tik pred porodom. S Thompsonom pričakujeta hčerko. “Najprej jo je varal Lamar in sedaj Tristan,” je povedal vir. “Toliko je že prestala.”

KarJenner klan je menda ‘sesut’ zaradi bodoče mamice. “Čisto so potrti zaradi Khloé. Niso sprevideli, kakšen prevarant je Tristan.”
Medtem, ko ni znano, ali so vedeli za njegovo nezvestobo, so mu menda zaupali.

PREBERITE TUDI: Noseča Khloe Kardashian ima hude težave

Popolnoma mu je zaupala

“Kar je Khloé vedela, ni bilo negativnih plati,” je povedal vir. “Ko se odloči in nekomu zaveže, potem popolnoma zaupa. Povsem nora je bila na Tristana.”

“On ji je bil vse. Skupaj sta si ustvarila življenje. Resno je mislila, da z njo ravna kot s kraljico,” je povedal vir. “Dal ji je vse, skrbel je zanjo, ji govoril, kako lepa je. Mislila je, da je življenje popolno. In sedaj se ji je vse sesulo.”

Khloé se je na porod hčerke pripravljala v Clevelandu, kjer je nameravala roditi. Tja bi pred porodom odpotovala tudi njena družina. “Sem s Tristanom in sem veliko doma – kuham, sem s svojo ljubeznijo in pač vsakdanje stvari,” je napisala. “V L.A. sem ZASUTA z delom. A vseeno sem rada v L.A., ker vidim svoje sestre in mamo in imam svojega trenerja in ljudi, s katerimi sem odraščala. Torej v obeh mestih imam pozitivne stvari!”

PREBERITE TUDI: Khloe Kardashian končno razkrila spol otroka