Deli

Kakovosten spanec je nekaj, kar Khloé Kardashian ne pozna več. 33-letna zvezdnica je v osmem mesecu nosečnosti in se sooča s hudo nespečnostjo. S fantom, NBA igralcem Tristanom Thompsonom, pričakujeta deklico, ki bo prvi otrok za Khloe in drugi za Tristana, ki ima že otroka z bivšim dekletom.

Ne more spati

“Ves čas se prebuja in trudi, da bi našla udoben položaj,” je povedal insider in dodal, da “je ves čas popolnoma utrujena in izčrpana.” Zvezdnica mora tudi jemati zdravila, ki ji ohranjajo dovolj visoko raven progesterona, ki je zelo pomemben za zdravo nosečnost. Tako ji je poleg nespečnosti vsako noč zelo slabo.

PREBERITE TUDI: Khloe Kardashian končno razkrila spol otroka, menda je razočarana

Pogreša svoje vino

Pogreša pa tudi svoj kozarec vina, ki si ga je pred zanositvijo privoščila skoraj vsak dan. Medtem, ko nima kakih posebnih hrepenenj po hrani, ki so značilna za nosečnice, pa “zelo pogreša pitje!” je povedal vir.

Na srečo pa jo njen fant redno zasipa z ljubeznijo, tako, da vsaj tega ni žejna, pravijo poznavalci, ki so paru blizu. “Vedno ji pošilja rože in darila,” je povedal vir in dodal še, da “ji pušča sporočilca v torbicah in podobne srčkane stvari.”

PREBERITE TUDI: VIDEO: Khloe Kardashian razkrila skrivnosti svojega uspešnega hujšanja

Deli

1 KOMENTAR

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.