Valentinovo je izvrsten dan za zaroko. S to trditvijo se strinja tudi Orlando Bloom, slavni igralec, ki je včeraj za roko zaprosil svoje dekle, slavno pevko, Katy Perry.

Veselo novico je par delil kar preko družbenega omrežja Instagram, kjer je Katy na fotografiji pokazala tudi prekrasen prstan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Ljubezenska zgodba slavnega para se je pričela januarja 2016, ko so ju na prireditvi Zlati globusi opazili, kako si izmenjujeta nagajive poglede. Takrat sta tudi potrdila, da sta v razmerju, februarja pa sta se v javnosti že pojavila kot uraden par.

Vzponi in padci

Njuno razmerje ni trajalo dolgo, v začetku leta 2017 se je par razšel in ostala sta samo prijatelja, pravzaprav zelo dobra prijatelja, saj sta se skupaj udeležila tudi koncertov, hodila sta na večerje itd.. Govorice, da sta nazaj skupaj, so se pojavile v začetku leta 2018, ko sta Orlando in Katy skupaj na Maldivih praznovala skok v novo leto in vedno pogosteje so ju v javnosti videli skupaj. Namigovanja so se končala aprila 2018, ko je Katy na prireditvi priznala, da je oddana. Par je vse od takrat zaljubljen in zelo srečen.

PREBERITE TUDI: Katy Perry in Orlando Bloom spet skupaj


Zadnje novičke

Prejšnji članekRomantično: Zvezdnik se je po letu dni zaroke poročil ravno na valentinovo
Naslednji članekČrni dnevi na glasbeni sceni: Poslovili sta se dve legendi