Pop ikona Britney Spears je delila vrsto golih fotografij, ko je med dopustom v Pacifiku praznovala pravno zmago nad očetom. 39-letnica, ki potuje s svojim zaročencem Samom Asgharijem, je svoje intimne predele prekrila s cvetličnimi emotikoni in pod fotografije napisala: “Igranje na Pacifiku še nikomur ni škodilo.”

Po dolgotrajni pravni bitki z očetom je pevka slavila, potem ko je sodnik v Los Angelesu očetu Jamieju odvzel skrbništvo in dostop do njenega denarja. Precej zanimiv način praznovanja, se strinjate?

Pevka je sicer že mnogokrat poudarila, da njene fotografije niso grafično obdelane in da takšno njeno telo pač je. A mnogi izmed njenih sledilcev so opazili, da je masažna kad v ozadju izkrivljena. To bi lahko pomenilo, da so fotografije bile obdelane v enem izmed programov in to zelo slabo.

Britney Spears, Foto: Popolnoma gola Britney Spears pozirala pred kadjo in prejela mnogo negativnih kritik
Vir: Instagram Britney Spears

Britney Spears, Foto: Popolnoma gola Britney Spears pozirala pred kadjo in prejela mnogo negativnih kritik Britney Spears, Foto: Popolnoma gola Britney Spears pozirala pred kadjo in prejela mnogo negativnih kritik Britney Spears, Foto: Popolnoma gola Britney Spears pozirala pred kadjo in prejela mnogo negativnih kritik Britney Spears, Foto: Popolnoma gola Britney Spears pozirala pred kadjo in prejela mnogo negativnih kritik

Britney Spears, Foto: Popolnoma gola Britney Spears pozirala pred kadjo in prejela mnogo negativnih kritik
Vir: Instagram Britney Spears

Kaj se dogaja z Britney, ni znano. Je pa vsekakor v zadnjem času objavila ogromno provokativnih, seksi in golih fotografij. Mnogi se bojijo, da se je njeno psihično stanje poslabšalo, drugi menijo, da teh fotografij ne objavlja sama, ampak pod prisilo.


© Članek je avtorsko delo portala www.tocnoto.si. Kopiranje in reproduciranje brez pisnega dovoljenja je prepovedano.

Zadnje novičke

Prejšnji članekKaj se dogaja? Zala Djurić Ribič je v solzah
Naslednji članekSe še spomnite Pike Božič? Poglejte, kako je videti danes in kako veliki so že njeni otroci