Potem ko sta zjutraj opravila fotografiranje, sta mladoporočenka Nikki Reed in Jackson Rathbone, ki napoveduje vampirski seks, v petek zvečer ponovno stopila pod žaromete, tokrat v Madridu.

Soigralca priljubljene sage 'Somrak' sta se odpravila v kinematografe 'Kinepolis', kjer so ju toplo pozdravili oboževalci ob prihodu na rdečo preprogo pred vhodom premiernega predvajanja filma 'Jutranja zarja 1. del', iz katere imamo še en nov izsek.

Zraven njunih čezmorskih obveznosti pa se bosta tako Nikki, katere prvo poročno fotografijo že imamo, kot tudi Jackson odpravila na glasbeno turnejo omenjenega težko pričakovanega filma, ki se bo pričela naslednji mesec.

Izvajalci glasbe v 'Jutranji zarji' se bodo odpravili na turnejo po državi in odpeli pesmi iz filma, pridružili pa se jim bodo tudi člani igralske zasedbe, ki bodo s svojo prisotnostjo razveseljevali oboževalce.

Teden dni trajajoča turneja se bo pričela 7. novembra v Atlanti, ustavili pa se bodo tudi v Chicagu, Dallasu, San Franciscu in zaključili 11. novembra v Salt Lake Cityju.

Tudi ti že odštevaš dneve do začetka predvajanja? Pokaži nam to s klikom na 'Všeč mi je'!


Zadnje novičke

Prejšnji članekFrances Cobain: Njen fant je dvojnik njenega očeta Kurta Cobaina!
Naslednji članekLana Mahnič poklepetala z aktualno miss sveta Alexandro Mills