Dolga kača pred vhodom v novi 'it' ljubljanski klub Cirkus je trepetala od pričakovanja zabave ExcessDNite. Že na vhodu so goste pričakale dobro ohlajene epruvetke, v cirkuškem dogajanju pa so jih razvajali založeni pladnji s priljubljeno zeliščno mešanico. Telesa so zibali spretni prsti didžeja Tima Urbanye in zagrebške didžejke Miss Kali, ki sta na zabavi premierno nastopila v duetu. Ambient je utripal pod vročimi lučmi, oči pa so se pasle na gibčnih telesih mičnih plesalk in tokrat – kot se za dvojino spodobi – tudi plesalcev. Zabava je obiskovalce popeljala v dolgo noč, pričakovanja o naslednji ExcessDNite zabavi pa so sedaj še večja.

Med znanimi obrazi smo lahko opazili vedno zapeljivo Nino Osenar, modno mačko Manjo Plešnar, Alana Kobilico in Gašperja Grošlja, zabavo so obiskali tudi Aljoša Bagola z Ivo Kranjc, Maja Bulc Raspopovič, Ana Marija Mitič, Sanja Grohar, prikupna platinasta pevka Alya, pevka Neisha, vedno šarmantni Demeter Bitenc s soprogo, Nina Šušnjara in Jana Koteska.

V še neoskrunjenem cirkuškem ambientu je ExcessDNite proslavil nedolžnost peres in predrznost mask in zaznamoval začetek nove party ere v prestolnici. S tem je slavil večno dvojino, večno energijo in večen sinonim za najboljše zabave.


Zadnje novičke

Prejšnji članekOne Direction: Joe Jonas je njihov velik oboževalec!
Naslednji članekŠok! Justin Bieber: Mariah Yeater ima zanesljive dokaze, da je oče!