Dan potem ko je Justin Bieber zatrdil, da bo ignoriral govorice, je odvetnik 20-letne Mariah Yeater rekel, da ima Mariah trdne dokaze, da je Justin oče.

"Mariah Yeater je vložila skromno in pravično pritožbo. Obstaja kredibilen dokaz, da je Justin Bieber dejansko oče tega otroka. Dokaz bo razkrit na sodišču. Ne išče velike kompenzacije. Zgolj zahteva, da Justin Bieber opravi test očetovstva, da se potrdi, da je oče otroka in če se bo izkazalo, da je, zahteva preživnino, kot piše v kalifornijskih zakonih," sta reviji 'Star' povedala njena odvetnika Rogers in Matthew Pare.

"Vredno je tudi opozoriti, da Justin Bieber ni zanikal dejstva, da je imel po koncertu v Los Angelesu z Mariah Yeater nezaščiten spolni odnos. Če se bo Justin Bieber prostovoljno odločil, da bo opravil test očetovstva, bo gospodična Yeater to z veseljem sprejela in bila srečna, da se lahko zadeva odvije brez oči javnosti."

Mariah, ki je podrobno opisala seks z njim, zahteva 12.000 dolarjev mesečne preživnine, Justin, ki je v 3 dnevih posnel kar dva nova videospota, pa se mora na sodišču zglasiti 15. decembra.

Sicer pa se Mariah to morda na zaveda, ampak sama lahko gre v zapor za leto dni, saj se po kalifornijskih zakonih vsak spolni odnos z nekom, ki še ni star 18 let, šteje kot posilstvo.

Na TOčnoTO Teens bomo seveda še naprej poročali o razpletu zgodbe!

Boš ostal/a z nami? Lajkaj!


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO Znani Slovenci v Cirkusu: Oči pasli na telesih mičnih plesalk
Naslednji članekMisija Evrovizija! Flora Ema Lotrič: Njen adut je nasmeh!