Glasbena komedija Prava nota (Pitch Perfect) je leta 2012 kot eno največjih filmskih presenečenj postala svetovna uspešnica. Pred dvema letoma je sledilo prvo nadaljevanje, letos decembra pa se igralska zasedba glasbene skupine Barden Bellas vrača v Pravi noti 3. Dekleta obljubljajo še več smeha in užitkov ob njihovih vokalnih mojstrovinah.

V prvem delu smo spoznali svojeglavo brucko Beco, ki se je v novem študijskem okolju precej nehote znašla v dekliški a capella skupini Barden Bellas. V neustavljivi želji po nekdanji slavi je v svoje vrste povabila nenaveden nabor deklet, ki jih je družil dober glas in odlična pevska harmonija. Z veliko truda in dobre volje so Barden Bellas na koncu povsem pometle s hudo konkurenco na univerzitetnem tekmovanju vokalnih skupin.

V PRAVI NOTI 2 se je skupina podala na osvajanje novih vrhov. Udeležile so se svetovnega tekmovanja a capella skupin, kjer se vsake štiri leta pomerijo le najboljši in spet navdušile. Le kaj jih čaka v tretjem delu? Za najbolj radovedne je tu prvi napovednik.

V kinu od 21. decembra.


Zadnje novičke

Prejšnji članekFoto! Tako dopustuje Nika Ambrožič Urbas
Naslednji članekCristiano Ronaldo pokazal svoja dvojčka, kmalu pa bo spet očka!