Sodnica nedavno minulega plesnega šova Zvezde plešejo, Nika Ambrožič Urbas, ki že nekaj časa živi v Londonu, kjer tudi ustvarja in se posveča modi, se je odpravila na zaslužen oddih.

Z možem Matjažem sta se odpravila na Ibizo, kamor Nika, ki je drugače modna kreatorka, ustanoviteljica modne znamke Marija Moderna, kreativna direktorica za modne dodatke pri luksuzni znamki Timothy Oulton s sedežem v Hongkongu, ni pozabila vzet modnih kosov oblačil in dodatkov, s katerimi opozarja nase in zapeljuje na fotografijah. Svojo vitko postavo je pokazala celo v kopalkah in tako smo izvedeli, kakšna je letos izbira kopalk modne ustvarjalke. Razkrila je tudi svoj ležeren modni stil, primeren za druženje ob bazenu in uživanje ob srkanju osvežilne poletne pijače, ter tudi za večerni potep po mestu.

Nika se med dopustovanjem sprošča tudi z branjem knjig, za letos pa je izbrala rdeče bikini kopalke, ter tudi bikini potiskane. Z možem nimata težav pri skupnem raziskovanju destinacije, ki jo obiščeta, saj je Nika že pred časom dejala, da imata enake interese. Tudi njen mož ima namreč občutek za estetiko in ga zanimajo moda, kot tudi umetnost in potovanja.


Zadnje novičke

Prejšnji članekPoletno razigrana Lorella Flego bo z njim spet vodila letošnje MMS
Naslednji članekGlasbena komedija Prava nota 2 se vrača z nadaljevanjem