Včerajšnja oddaja eksperimenta Poroka na prvi pogled je znova postregla s pestrim dogajanjem. Tokrat je Maša pravi obraz pokazala še Žanu.

Sprva je kazalo, da je menjava parov (Žan + Maša in Matevž + Meri) bila prava izbira. Sedaj, ko se šov približuje koncu, vedno bolj postaja jasno, da tudi Žan ni pravi izbranec za Mašo. V včerajšnji oddaji smo lahko videli, kako zelo se je simpatični Mariborčan trudil razveseliti svetlolasko.

Najprej ji je zjutraj pripravil vrhunski zajtrk v posteljo, ki ga ni pojedla. Povedala je, da je prezgodaj za obrok. Kasneje se je zvečer potrudil še bolj in ji skuhal celotno večerjo. Tudi z večerjo ni bila najbolj zadovoljna, vmes jo je celo zapustila z željo, da se strasti umirijo. Žan ni vedel več, kaj naj stori, zato je prižgal glasbo in skupaj sta zaplesala. Za trenutek je bilo vse v najlepšem redu.

Zajtrk, ki ni zadovoljil Maše. Vir: Instagram
Zajtrk, ki ni zadovoljil Maše. Vir: Instagram

Gledalci so nad odnosom Maše zgroženi. Nekdo je na družbenih omrežjih zapisal celo, da je srečen lahko tisti, ki jo zgreši. Mi verjamemo, da ni vse tako črno-belo kot je prikazano na televiziji. Kamere in soji žarometov vsekakor doprinesejo svoj davek, zato je nesmiselno soditi osebo po vidnem v eksperimentu.


Zadnje novičke

Prejšnji članekMasterChef: Bine in Luka zapustila srečanje, dogajal se je kriminal
Naslednji članekLili Žagar mu bo dala še eno priložnost, čeprav je bil najbolj grenka izkušnja