Lili Žagar je prišla do zelo zanimive situacije, za katero je potrebovala pomoč svojih spletnih prijateljev. Po prebranem, se je odločila, da mu da še eno priložnost.

Lili je znana kot zelo dobra kuharica, sedaj pa je prišla do zanimive situacije. Kupila je tahini, ki je bil zelo grenak, zato je svoje sledilce povprašala o mnenju. Tahini (tudi tahina) je gosta pasta oziroma maslo, narejeno iz sezamovih semen. Spletni prijatelji so ji obrazložili, da je temen tahini (ta, ki ga je imela tudi Lili) narejen iz neoluščenega sezama in zato tudi toliko bolj grenak. Svetel tahini pa je narejen iz oluščenih sezamovih semen, zato je manj grenak.

Lili Žagar in tahini. Vir: Instagram
Lili Žagar in tahini. Vir: Instagram

Ko so ji povedali to dejstvo, se je odločila, da mu da še eno priložnost. A tokrat svetlemu, saj je temen bil nekaj najbolj grenkega, kar je poskusila v življenju.


Zadnje novičke

Prejšnji članekGledalci grdo o Maši (Poroka na prvi pogled): Srečen tisti, ki jo zgreši
Naslednji članekDva para iz šova ‘Super par’ sta se odlično ujela, skupaj so že jadrali