Pred nekaj dnevi so Angelino Jolie in The Weeknda videli na romantični večerji v Los Angelesu. Videli so ju namreč, kako zapuščata restavracijo, znano med zvezdniki v Santa Monici. Čeprav doslej še ni bilo znano, da se poznata, med njima obstaja nekaj zanimivih povezav. Zdaj sta po navedbah vira zakorakala še korak dlje – na zmenku se jima je pridružil njen sin, 17-letni Pax.

“Angelina je z glasbenikom že nekaj časa v stiku in hkrati sta bila v New Yorku. Nekega dne ju je spremljal njen sin Pax, ki je njegov velik oboževalec. Za zdaj sta samo prijatelja, a kdo ve, kaj se lahko zgodi med njima v prihodnosti. Weeknd nikoli ni skrival dejstva, da je bil zaljubljen v Angelino,” je povedal vir blizu domnevnega para.

Mimogrede, Angelina je bila že povezana z več drugimi zvezdniki, odkar se je razšla z Bradom Pittom, s katerim je šele pred kratkim končala ločitveno tožbo, s katero ni zadovoljna. Brad je namreč dobil skupno skrbništvo nad otroki. V preteklosti je bila poročena z Johnnyjem Leejem Millerjem, Billyjem Bobom Thortonom in Bradom Pittom. The Weeknd pa je bil v romantičnem razmerju z Bello Hadid, Seleno Gomez in Rosalio.

Angelina Jolie, Govorice so vse glasnejše! Angelina Jolie je romantično povezana s tem glasbenikom?!
Ujeta na večerji.
Vir: abel.everyday Instagram profil

© Članek je avtorsko delo portala www.tocnoto.si. Kopiranje in reproduciranje brez pisnega dovoljenja je prepovedano.

Zadnje novičke

Prejšnji članekModrijani so poskrbeli, da bo cela Slovenija vriskala
Naslednji članekFoto: Britney Spears pozirala gola in vzbudila še več pozornosti