O Britney Spears, nekoč zelo slavni pevki, se v zadnjem času v tujih tabloidih zelo veliko piše. Britney se namreč bojuje proti svojemu očetu na sodišču, saj se želi znebiti skrbništva, ki ga oče drži nad njo in njenim premoženjem.

Želi si, da bi se vso njeno imetje in premoženje dalo v upravljanje podjetju, ki se s tem namensko ukvarja, saj naj bi oče nad njo izvajal psihično nasilje. V pričanju je razkrila, da so ji proti njeni volji vstavili maternični vložek, morala je jemati velike odmerke litija – posledično zato ne more sama voziti avta, zapravljati lastnega denarja in drugih stvari. Lahko pa seveda nastopa in poje. O tem si lahko več preberte tukaj >>.

Njena zadnja fotografija pa je ravno zaradi njenega pričanja vzbudila veliko pozornosti. Pevka je objavila golo fotografijo, na kateri kaže razgaljen hrbet in zraven objavila emotikone plesnih čeveljcev. Oboževalci pa se sprašujejo, ali je ta fotografija sploh bila objavljena prostovoljno, ali je posledica manipulacije z 39-letnico.

Vir: Instagram Britney Spears

 


Zadnje novičke

Prejšnji članekGovorice so vse glasnejše! Angelina Jolie je romantično povezana s tem glasbenikom?!
Naslednji članekPia Gavrič (Sanjski moški) je pokazala svoj pravi obraz