Gregor Čeglaj je pred dnevi napovedal, da bo razkril vse, kar je povezano s slovenskimi “influencerji”. Svojo napoved pridno uresničuje.

Brez dlake na jeziku se je dan nazaj lotil Cool Fotra (Jani Jugovic), Katarine Benček in Cool Mamacite (Teja Perjet Jugovic). Slednja je že javila, da je vse šlo predaleč in da so stvari predali ustreznim organom. Danes je svoj “napad” nadaljeval. Najprej je obrazložil, zakaj to počne, kdo pravzaprav je influencer in kaj mora početi.

Iskreno je povedal, da nikomur ne želi slabo in da ve, da stvari, ki jih počne, niso v redu. A vseeno želi “razkrinkati” te influencerje, ki se kažejo kot nekaj, kar niso. Lotil se je Tjaše Kramarič, s katero je po snemanju šova ostal v dobrih odnosih, a mu je v času “škandala”, ko je ocenjeval dekleta, obrnila hrbet. Izbrisala ga je na Instagramu, čeprav mu je kasneje zatrdila, da mu bo vedno stala ob strani. “Takih ljudi v svojem življenju ne potrebujem,” je povedal. Na splošno o njej ni povedal nič slabega, le da ji Instagram pomeni vse in da ko je bila pri njemu po snemanju, je kar žarela od navdušenja, ko se je število sledilcev na njenem profilu povečevalo.

Malo manj lepe besede je izbiral, ko je govoril o svoji takratni izbranki Anji Širovnik. Razkril je, da je po snemanju šova snela masko in pokazala pravi obraz. Takrat se je šele zavedel, da je 21-letni otrok. “Med snemanjem je zatrjevala, kako si želi otrok in družine, a ko so snemali z otroci, se jih je bala,” je še dodal.

Gregor Čeglaj

Gregor še ima veliko za povedati (predvsem sočnih zadev), zato nas spremljajte še naprej, o vsem vas bomo obveščali.


Zadnje novičke

Prejšnji članekAnej Piletič (BQL) in njegova Iza sta praznovala rojstni dan svojega fantka
Naslednji članekGregor Čeglaj razkril, koliko je zaslužil, ko je opravljal delo “vplivneža”