O nekdanjem sanjskem moškem, Gregorju Čeglaju, se zadnje dni veliko govori. Odločil se je, da razkrinka vse slovenske vplivneže, med katerimi je bil tudi sam.

Njegova kariera vplivneža se je končala, ko je javno po videzu ocenjeval kandidatke, ki so se prijavile v šov in nekaj drugih slovenskih zvezdnic. Doživel je pravi medijski linč in veliko podjetij je takrat prekinilo sodelovanje z njim. Eno izmed večjih podjetij je bila tudi turistična agencija, za katero sicer ne najde slabih besed. Da se je vse to zgodilo, so bili krivi tudi nekateri vplivneži, ki so javno obsodili njegovo dejanje in spodbujali k temu, da morajo podjetja prekiniti sodelovanje, saj širi negativno energijo in nima lepega odnosa do žensk.

Gregor Čeglaj

V včerajšnjem videu (v katerem je spregovoril tudi o Anji Širovnik in Tjaši Kramarič) je razkril, da je bil s tem, ko so podjetja prekinila sodelovanja z njim, oškodovan za približno 70.000 €. Povedal je tudi, da je v svoji šestmesečni karieri influencanja zaslužil okoli 100.000 €. Ni slabo, kajne?


Zadnje novičke

Prejšnji članekGregor Čeglaj nadaljuje svoj “napad” na slovenske vplivneže. Danes se je lotil sanjskih deklet!
Naslednji članekRebeka Dremelj praznovala rojstni dan. Njena leta vas bodo šokirala!