Po odhodu iz Bele hiše in Trumpovem sprejetju izgube po predsedniških volitvah (s katerimi se dolgo ni mogel sprijazniti) se je zdelo vse idealno. Z Melanijo sta se kmalu po odhodu vkrcala na letalo in odletela na Florido, kjer sta od takrat. Mirnejše življenje, stran od kamer in paparazzi fotografov, navsezadnje ni tako mirno. Po poročanju CNN in njihovega vira blizu nekdanjega predsedniškega para je poudaril, da je Melania v zadnjih dneh hladna.

Odkar so zapustili Washington, je Melania razočarana. Razlog za to je, da je bila v času odhoda s položaja prve dame izjemno nepriljubljena in ni imela nobenih simpatij javnosti. Kot ‘sol na rano’ je prejela najslabše ocene kot prva dama v sodobnem času,  po raziskavi, ki jo je za CNN izvedel SSRS.

“Melania je razburjena, ker je na njen ugled vplivala neutrudna kampanja nekdanjega predsednika Donalda Trumpa in posledično smrtonosna vstaja po vdoru v Kongres,” sta za CNN povedala dva poznavalca njenega razmišljanja. Ta dogodek 6. januarja je bil zelo pomemben v njeni komunikaciji. Kot poudarjajo, ni bila prepričana, ali je treba nasilje utišati ali obsoditi. Po navedbah virov se je zavedala, da karkoli reče, ne bo dobro.

Razkrito je tudi, kako preživlja dneve. Po mnenju se skuša izogniti svojemu možu. “Zjutraj gre v spa, gre nazaj na kosilo, nazaj v spa in nato zvečer večerja s svojim možem. In tako v krogu,” so rekli.


Zadnje novičke

Prejšnji članekDejan Krajnc razkril, da je za to kriva njegova mama
Naslednji članekFoto: Slavna pevka odvrgla modrček in brez sramu pozirala