Začela se je peta sezona kontroverznega srbskega resničnostnega šova Zadruga, v katerem sodeluje slovenska zvezdnica Denise Dame. S svojo osebnostjo in videzem je pritegnila mnogo pozornosti. Srbski mediji so pred vstopom v šov poročali o njenem priznanju, v katerem je predstavila srhljive podrobnosti iz svojega življenja.

“Imela sem težko otroštvo. Odraščala sem brez očeta, ki je umrl, mama pa je komaj preživela. Vmes se je ponovno poročila, zato sem živela z njo in z očimom, ki je bil zelo strog,” je dejala postavna lepotica.

Denise Dame, Grozljivo razkritje znane Slovenke: “Očim me je imel zaprto 4 leta.”
Vir: Instagram Denise Dame

Temnolaska, ki je znana po svojem neobičajem stilu, je povedala, da so se otroci v šoli norčevali zaradi njenega videza in da ni imela prijateljev. Dokler se ni začela družiti s transseksualci in geji. Razkrila je, da je zaradi revščine velikokrat iz trgovin ukradla tisto, česar si ni mogla privoščiti. Nikoli je niso ujeli za ta dejanja.

Šla je lahko le v šolo

Spomnila se je tudi precej grozljivega časa. Očim jo je namreč kaznoval, ko jo je prvič videl pijano v prvem letniku srednje šole, in ta podrobnost iz njene preteklosti je javnost še posebej šokirala. Denise pa zaznamovala za vedno.

“Ko me je videl v takem stanju, se je odločil, da me bo kaznoval. Za naslednja štiri leta me je zaprl v hišo. Vso srednjo šolo sem sedela doma, smela sem hoditi le v šolo,” je rekla in potarnala, da je prvič imela fanta pri starosti 19 let.

Priznala je še, da se je kasneje predala alkoholu in mamilom ter da je v svojem početju našla odrešenje od travm iz otroštva. Dodala je tudi, da je hitro postala odvisna od kokaina in da je zaradi težav z mamili in alkoholom postala preveč depresivna. Posledično zaradi tega ni uspela dokončati fakultete. Manekenstvo jo je potegnilo iz pekla, v katerem je bila eno leto, njeno življenje pa se je popolnoma spremenilo, ko je prek družbenega omrežja spoznala bogatega poslovneža iz ZDA, čigar ime, kot pravi, ne sme biti javno objavljeno.

Denise Dame, Grozljivo razkritje znane Slovenke: “Očim me je imel zaprto 4 leta.”
Vir: INstagram Denise Dame

“Zaljubila sem se vanj, še preden sem ga videla v živo. Z njim sem živela eno leto, malo v Los Angelesu, malo v Las Vegasu. To mi je bilo čudovito!” je rekla, a njene ameriške sanje so se končale, ko se je vrnila k drogi, ki je bogati poslovnež ni mogel prenesti, zato jo je poslal nazaj v Slovenijo. V Sloveniji se je še drogirala, dokler ni prišel prelomen dogodek.

“Ko sem bila tri dni pijana in zadrogirana v hiši in sem se četrti dan prebudila, sem spoznala, da potrebujem pomoč, ki sem jo takoj poiskala,” je razkrila in se pohvalila, da je že leto dni trezna, saj drugače ne bi smela v šov.


© Članek je avtorsko delo portala www.tocnoto.si. Kopiranje in reproduciranje brez pisnega dovoljenja je prepovedano.

Zadnje novičke

Prejšnji članekLuka Basi pokazal čudovito družinsko fotografijo
Naslednji članekIris Mulej potrebuje nasvet