Luka Basi, slovenski pevec, ki je priljubljen predvsem pri pripadnicah nežnejšega spola, je že nekaj let srečno oddan. Srce mu je ukradla simpatična Nastja Gabor, ki je prav tako glasbenica, in mu rodila dva čudovita otroka. Nastja velikokrat objavi kakšno fotografijo družinice, Luka je glede tega malo bolj zadržan. Tokrat je presenetil svoje oboževalce.

Po napornem poletju in vseh nastopih, ki jih je imel, si je z družino privoščil pozni dopust in pokazal fotografijo posneto pred sončnim zahodom. Takole je zapisal:

“Družinski zaključek poletja je za nami in bilo je čarobno!❤ Prav ti trenutki so tisti najlepši, ki mi dajo veliko motivacijo. In nestrpno odštevam, da skupaj z vami doživimo še glasbeni zaključek poletja, a prav tako s pridihom družine, saj ga bom prav tako preživel “doma” – v svojih domačih Ravnah na Koroškem in to v dvorani kjer sem 15 let treniral odbojko!🥰🥰 Hvaležen sem, da moje življenje piše takšno zgodbo, da še vedno vem, kje je moj dom in verjamem, da bomo 18.9.2021 zapisali še eno posebno stran!”

Luka Basi
Vir: Instagram profil Luka Basi

Nastja je sicer pred dobrim letom dni posnela videospot, v katerem lahko vidite oba otroka.


© Članek je avtorsko delo portala www.tocnoto.si. Kopiranje in reproduciranje brez pisnega dovoljenja je prepovedano.

Zadnje novičke

Prejšnji članekUAU Damjan Murko ga je ujel. Poglejte, kako lep je
Naslednji članekGrozljivo razkritje znane Slovenke: “Očim me je imel zaprto 4 leta.”