Čakanje se je zaključilo. Gwyneth Paltrow je končno s širšo javnostjo delila fotografijo s poroke, na kateri lahko vidimo, kako prekrasna nevesta je bila. Igralka se je poročila 29. septembra 2018, s partnerjem Bradom Falchukom. Do petka (2. novembra) je bilo zelo malo znanega o poroki.

Gwyneth Paltrov
Vir: People.com

Poroka se je odvijala na posestvu Paltrowe v East Hamptonu, New York. Slavja se je udeležilo 70 gostov, med njimi tudi zvezdniki, kot so Cameron Diaz, Steven Spielberg, Robert Downey Jr. in drugi.

PREBERITE TUDI: Paltrowa navdušila v bikinkah

Postregla 90 tortic

Par je poroko skrbno načrtoval do zadnje potankosti, tako sta na poroki postregla 45 korenčkovih tortic, ki jih je izbrala nevesta in 45 čokoladno-vanilijevih tortic, ki jih je izbral ženin.

Hrana je bila skrbno načrtovana in postrežena v skladu z navodili mladoporočencev, tako so gostje uživali v avokadovi solati z rakci, tortelinih s škampi, rebrci in drugo okusno hrano.

Tudi pri izboru pijače sta bila skrbna, ničesar ni manjkalo. Gostje so se lahko razvajali s šampanjcem, martinijem, ginom in ostalo prestižno pijačo.

PREBERITE TUDI: Gwyneth Paltrow zaljubljena in zaročena

loading...

PUSTITE KOMENTAR

Vpišite komenetar
Vpišite svoje ime