“Ti i ja smo kombinacija” je nova uspešnica

Po uspešnicah Moje oči plave, Kada cura časti, No no no in ostalih se najbolj bookirana slovenska pevka Ines Erbus, ki smo jo leta 2016 spremljali v oddajo Znan obraz ima svoj glas, tokrat predstavlja v dvojni vlogi.

PREBERITE TUDI: Ines Erbus zopet ni razočarala

V novem videospotu za pesem TI I JA se pojavlja kot princeska in huliganka istočasno in slovensko videoprodukcijo dviguje na novo raven. Prepeva si “Ti i ja smo kombinacija” in komentira da vsak v sebi skriva več plati, da pa je sama v sebi našla pravo kombinacijo. Spot pod katerega se je podpisal Niko Karo (Karo media) je posnet v pravljičnem dvorcu Empirej, na Hrvaškem, poleg zanimivega scenarija, pevka v spotu drzno pozira tudi s pravo kačo.

Pod novo poletno uspešnico, modernih ritmov se je delno podpisala Ines kot avtorica besedila skupaj z Anjdelo Stošić, avtor glasbe pa je Danijel Vujević.

Nastopi po celi Sloveniji in Hrvaški

25-letnico to poletje lahko spremljamo po celi Sloveniji, saj ne počiva, temveč redno nastopa, občasno tudi na hrvaškem. Pretekli vikend so jo oboževalci presenetili in po samo treh dneh od premiere, v en glas zapeli najnovejši hit mlade pevke.

Zahvala oboževalcem

Takole se jim je zahvalila na socialnih omrežjih:

PREBERITE TUDI: Indira Ekić si je želela takšnega, kot ga ima Ines Erbus

Prejšnji članekKaj v teh poletnih dneh počne zasedba Atomik Harmonik?
Naslednji članekVatra navdušila na Trnfestu