Po zmagi na Talentih ste tako rekoč čez noč postali medijska osebnost. Ste se na prepoznavnost že navadili? Vas ta morda moti?
Na prepoznavnost sem se privadila, čeprav nanjo vseeno večkrat pozabim. To, da me ljudje ogovorijo, mi čestitajo ali me pozdravijo pa je prijetno in mi je v veselje.

Kaj je bila največja sprememba, ki jo jo zmaga prinesla v vaše življenje?
Največja sprememba zame je vstop v glasbeni svet, možnost nastopanja in udeležbe pri različnih glasbenih projektih ter medijska prepoznavnost, ki je prav gotovo velika odgovornost.

Kako se odzivate na govorice in trače, ki jih o sebi preberete v rumenem tisku? Vas je že kaj prizadelo?
Navadno sem zadnja, ki zanje izvem pa še te mi omenijo sorodniki ali prijatelji, sploh če so toliko mimo, da se potem vsi nasmejemo. Nekatere govorice niso prijetne, vem pa, da so in bodo, treba jih je sprejeti.

Kako skrbite za svoj glas, izvajate kakšne posebne vaje?
Vaje, ki naj bi jih izvajala vsaki dan, so dihalne vaje. Te so pomembne tudi za sproščanje. Nimam posebne prehrane s katero bi vplivala na svoj glas. Prehranjujem se povsem normalno.

Zakaj ste se odločili, da na svoj prvenec uvrstite priredbe znanih skladb? Kako ste izbrali, katere pesmi boste zapeli?
Priredbe s prvenca so skladbe, ki smo jih izbrali skupaj z ekipo, ki je pri nastanku zgoščenke sodelovala. Vsak se je odločil za nekatere, nato smo naredili ožji izbor pri katerem smo pazili, da je priredbo možno izvesti. Seveda so zato skladbe raznolike po vsebini, avtorjih in stilu in prav to mi je bilo všeč in v izziv.

Na kaj ste pri plošči najbolj ponosni?
Prav gotovo na to, da smo jo realizirali v tako kratkem času in da sem uspela svoj operni nastavek približati pop nastavku.

Kako ste proslavili njen izid?
Ob njenem izidu sem bila presrečna, vendar zelo zaposlena, zato sem proslavitev – večerjo s sorodniki, prenesla na nekaj dni kasneje.

Je res, da ste pred leti zapeli celo pred Pavarottijem? Kako se danes spominjate te izkušnje?
Nikoli ne bom pozabila tistega dne v Modeni, ko sem se prvič in tudi zadnjič osebno srečala s tenoristom Lucianom Pavarottijem. Prišla sem na avdicije, za sprejem na njegovo mednarodno akademijo, ki jo je odpiral v Modeni. Prijavljenih nas je bilo veliko kandidatov od vse povsod. Bila sem med prvimi, ki nas je poslušal in bilo je res veličastno stati in peti pred tako osebo. Odpela sem operno arijo, on pa je želel slisati še več. Pripravljeno sem imela le se eno, on pa je želel še, zato je poslal po opero La Boheme in v duetu »O soave fanciulla« odpel z menoj. Mene je to zelo presenetilo in mi dalo veliko moči in energije za naprej. Po tragični smrti sopranistke iz Maribora sem namreč s petjem prekinila za več let. Po tem dogodku pa sem dobila službo, poiskala pianistko in pričela ponovno vaditi.

S čim vas je očarala ravno opera? Zakaj se niste odločili, da bi peli denimo pop ali rock glasbo?
Želela sem si peti pop, o operi sploh nisem sanjala, toda prve poskusne vaje solopetja so iz mene izvabile operni glas, ki mi je bil zanimiv.

Si želite nastopati tudi v tujini? Načrtujete morda mednarodno kariero?
Seveda si želim nastopati tudi v tujini. Najlepše in morda najtežje pa je nastopati doma. Za sedaj si želim le uspešno nastopati.

Se veselite decembrskih dni? Kaj vam je v tem času najbolj všeč?
Praznični dnevi imajo poseben čar, zato sem tudi jaz v duhu njihovega pričakovanja. Čarobnost tega časa mi je najbolj všeč prav zato, ker je v tem prazničnem vrvežu malce vec strpnosti in posluha, če ne prej, ko nastopi Božič in smo vsi bolj umirjeni, ni več hitenja in nakupovanja, takrat nastopi šele pravi praznik – mir, obdan z ljubeznijo.

Za vami je leto velikih preizkušenj in dogodkov, tako lepih kot bolečih. Kako vam bo to leto ostalo v spominu?
Nemogoče bo iz spominov izbrisati leto 2011, ki je po žalostnih a tudi po neverjetno lepih dogodkih, vsekakor pustilo močan in globok pečat v meni in mojem življenju.

Kakšne pa so vaše želje za prihajajoče leto? Boste sklenili kakšne novoletne zapovedi?
Želim si predvsem veliko ljubezni, zdravja in medsebojnega razumevanja pri ljudeh. Trenutno še ne razmišljam o novoletnih zapovedih, prav gotovo pa se bo kakšna našla!

Sporočilo za bralce!
Namenite veliko časa vasim dragim, pri tem pa ne pozabite, posvetiti se tudi sebi!


Zadnje novičke

Prejšnji članekZmeda! Vanessa Hudgens bi naj bila spet z Zacom, a je bila ujeta z Austinom!
Naslednji članekFoto: Willow Smith posnela nov videospot z Nicki Minaj!