Irena Yebuah Tiran prvič po devetnajstih letih ni storila tega za svojega sina. On pa je brez dvoma razumel, saj je šlo za zares lepo in občudovanja vredno gesto, ki jo je Irena naredila.

Irena je javnosti znana že vrsto let. Je ena bolj iskanih in zares odličnih vokalistk pri nas. Prav tako pa je skupaj s Špelo Grošelj in Nino Ivanič Rep navduševala v predstavi Vročica, ki je po Sloveniji polnila dvorane.

Pokazala je tudi svojo humano stran. Razkrila je, da letos prvič po devetnajstih letih ni spekla torte za sinov rojstni dan, razlog za to je njena pomoč ljudem, ki so izgubili vse v katastrofalnih poplavah.

Vir: Instagram

Ob fotografiji, ki jo je delila z nami je takole zapisala: “Zadnjih 19 let sem vsakega 7. avgusta pekla torto za mladeniča na fotografiji. Letos nisem. Ampak je moja duša vseeno hvaležna, ker sem dan preživela v Savinjski dolini in pomagala pri čiščenju.
Verjamem, da vsi prizadeti potrebujejo predvsem finančno pomoč, vendar v teh dneh potrebujejo tudi pridne roke za odstranjevanje blata, smeti in vsega, kar so nanesle mogočne vode.
Slovenci smo vedno dokazali, da smo srčen narod in veseli me, da je tudi tokrat temu tako.💚”

Njen sin je zagotovo zelo ponosen nanjo.


Zadnje novičke

Prejšnji članekPoglejte, kaj je David Urankar počel s svojima sinovoma
Naslednji članekJavili so se fantje skupine Joker Out in povedali, kaj se dogaja z njimi