Ivjana Banić je na svojem Instagramu zopet delila enega izmed svojih šaljivih in resničnih zapisov. Ob ljubki fotografiji s svojima dvema otrokoma je iskreno napisala, da otroci stanejo. Stanejo te telesa, hormonov, spanja, živcev … Celoten zapis preberite v nadaljevanju.

 

PREBERITE TUDI: Ivjana Banić iskreno spregovorila o priljubljeni alkoholni pijači

“Otroci te stanejo. Če smo iskreni, kar je edino pošteno, potem vemo, da koštajo.
⁣Koštajo te telesa. Ene bolj druge manj. Od hormonov, jutranje slabosti in darovanja bruhice, raztegnjene kože, strij, do manj ali bolj težkega poroda. Ko sem bla zaradi vsega tega nadrkana ko pes, sem zaključila sitnost s stavkom:”Pust’te me, moje telo ravnokar ustvarja roke mojemu otroku.” In res me briga za vse pridobljene in še ne izgubljene kile. A se mi kam mudi? Ne!
⁣Koštajo te spanja. Ene bolj, druge manj. Ampak, če smo iskreni: če sem bla lahko za vse žure tud po tri dni pokonci, bom pa tud za lastne tamaučke. (to pišem medtem ko veke gor na obrvi šivam )⁣
⁣Stanejo te živcev. Tistih ta najbolj debelih, jeklenih, iz rostfreija narjenih. Ampak, če so mi živce lahko požrli delo, šef, blesav voznik pred mano…potem mi jih lahko tud otrok. Kr najejte se, bom še narezala. Nenazadnje, ni otrok kriv ampak sem jst neprespana in bi ‘skočila’ zarad česarkoli. 
Stanejo te zarečenega kruha, za katerega vemo, da je najdražji. Ekstra pametna, preden sem svoje mela. Zdej pa sama seb rezine na debelo žagam in jih goltam. Cele štruce vase mečem. Najlažje je otroke vzgajat, ko jih nimaš. Enkrat, ko maš svoje, je težje.
Včasih koštajo kakšnega hobija, ki se ga tisti moment ne moreš it, serije, ki je ne moreš v miru pogledat, večera s prijatelji …⁣

In koštajo te srca. Ne polovice ampak kar celega. Tega jim pa kar sam daš. Ker so tvoji in jih imaš bolano rad. ❤️⁣”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivjana Banic ✫ (@ivjana) on

PREBERITE TUDI: Ivjana Banić: “Obstaja poseben krog pekla za tiste, ki obsojajo dojenje v javnosti.”