Deli

Radijska voditeljica Ivjana Banić preživlja težke čase, saj je moral njen otrok v bolnišnico. Tam je moral biti nekaj dni, a Ivjana pravi, da je sedaj v redu. Za podporo, sočutje in pomoč pa se je lepo zahvalila.

PREBERITE TUDI: Tako odrezavo odgovori Ivjana Banič, ko jo kdo vpraša TO!

Zdravje bi morali bolj ceniti!

Takole je zapisala:

Srce ti gre na milijon milijardo koščkov, ko izveš, da mora otrok dneve preživeti v bolnišnici. 😔 💔 Hvala, ker se najdejo ljudje in stvari, ki ti ga pomagajo sestaviti nazaj:
– krasno in predvsem strokovno osebje 🙌🏼 💯
– prijatelji, ki večkrat na dan vprašajo, kako je tvoj otrok in tudi kako si ti 💞
– Društvo za pomoč trpečim in bolnim – Rdeči noski klovni zdravniki, ki popestrijo dneve 🤪
– poslovni partnerji, ki te razumejo (pa tud če ne) in pustijo pri miru, da se vse vrne v stare tirnice 👌🏼
– Future Health Slovenija – shranjevanje matičnih celic in NIPT test ekipa, ki čaka v nizkem štartu ampak so matične celice, k sreči, ostale nedotaknjene in shranjene 🙏🏽 Da ne bo nepotrebne panike: SMO DOMA. VSE OK. 💪🏼❤ Vsem, ki so še ostali v bolnici, želimo čimprejšnje okrevanje, pošiljamo dobre misli in dajemo košček njihovega srca nazaj na mesto. 🤗 Nič ne velja, če ni zdravja. Pa se ti zdej sekiraj zaradi bumbaraja, ki ti trobi in/ali te je izsilil na cesti. Zaradi neprijaznega sodelavca in/ali šefa. Retrogradnega Merkurja in/ali PMS-a. Ni se vredno sekirati zaradi malenkosti. In vse so samo malenkosti. Nič ni bolj pomembno. In zlata vredno je to vedeti že ko smo zdravi 💪🏼”

Enako se je zgodilo Rebeki

Tudi Rebeka Dremelj je morala svojo hčerko odpeljati v bolnišnico. Upamo, da otroci uspešno okrevajo in želimo vse dobro!

PREBERITE TUDI: Rebeka Dremelj je šla v bolnišnico namesto na dopust

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.