Deli

Radijska voditeljica Ivjana Banić preživlja težke čase, saj je moral njen otrok v bolnišnico. Tam je moral biti nekaj dni, a Ivjana pravi, da je sedaj v redu. Za podporo, sočutje in pomoč pa se je lepo zahvalila.

PREBERITE TUDI: Tako odrezavo odgovori Ivjana Banič, ko jo kdo vpraša TO!

Zdravje bi morali bolj ceniti!

Takole je zapisala:

Srce ti gre na milijon milijardo koščkov, ko izveš, da mora otrok dneve preživeti v bolnišnici. ? ? Hvala, ker se najdejo ljudje in stvari, ki ti ga pomagajo sestaviti nazaj:
– krasno in predvsem strokovno osebje ?? ?
– prijatelji, ki večkrat na dan vprašajo, kako je tvoj otrok in tudi kako si ti ?
– Društvo za pomoč trpečim in bolnim – Rdeči noski klovni zdravniki, ki popestrijo dneve ?
– poslovni partnerji, ki te razumejo (pa tud če ne) in pustijo pri miru, da se vse vrne v stare tirnice ??
– Future Health Slovenija – shranjevanje matičnih celic in NIPT test ekipa, ki čaka v nizkem štartu ampak so matične celice, k sreči, ostale nedotaknjene in shranjene ?? Da ne bo nepotrebne panike: SMO DOMA. VSE OK. ??❤ Vsem, ki so še ostali v bolnici, želimo čimprejšnje okrevanje, pošiljamo dobre misli in dajemo košček njihovega srca nazaj na mesto. ? Nič ne velja, če ni zdravja. Pa se ti zdej sekiraj zaradi bumbaraja, ki ti trobi in/ali te je izsilil na cesti. Zaradi neprijaznega sodelavca in/ali šefa. Retrogradnega Merkurja in/ali PMS-a. Ni se vredno sekirati zaradi malenkosti. In vse so samo malenkosti. Nič ni bolj pomembno. In zlata vredno je to vedeti že ko smo zdravi ??”

Enako se je zgodilo Rebeki

Tudi Rebeka Dremelj je morala svojo hčerko odpeljati v bolnišnico. Upamo, da otroci uspešno okrevajo in želimo vse dobro!

PREBERITE TUDI: Rebeka Dremelj je šla v bolnišnico namesto na dopust

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.