Odkar se je Cameron Diaz poročila z Benjijem Maddnom, je dobesedno izginila iz sveta slavnih. Sprva so se širile govorice, da je zelo nesrečna in ne more stran od njega; nato, da se zelo trudita zanositi in sedaj se govori, da naj bi se upokojila od igranja.

Kaj je res?

Cameron Diaz se ne upokojuje od igranja, a sedaj živi veliko bolj tiho, umirjeno in odmaknjeno življenje s svojim možem, kitaristom skupine Good Charlotte, Benjijem Maddnom. Poročila sta se leta 2015.

“Nič ne morem reči o tem, ali se bo vrnila k profesionalnemu igranju, a sedaj ima druge interese in cilje, v katere verjame ter čas, da se jim posveti,” je povedal vir. “Cameron si je ustvarila čudovito življenje. Zakon ji zelo ustreza.” Tako naj bi se 45-letna Diaz v zakonski zvezi z 39-letnim Maddnom počutila ‘nadvse izpolnjeno’, je še dodal vir.

“V njeno življenje je prišel ravno ob pravem času in ve, da se je odločila pravilno, ko se je odločila, da bo z njim,” je nadaljeval vir. “Cameron še nikoli ni imela odnosa kot je ta, ki je varen in zanesljiv.”

PREBERITE TUDI: Cameron Diaz: Ni skrivnosti dobrega staranja

Se upokojuje?

Po tem, ko je zamenjala kar nekaj slavnih fantov, med njimi imena kot so Jared Leto, Alex Rodriguez in Justin Timberlake, je Diaz svojo sorodno dušo našla v Maddnu in se kmalu po poroki umaknila s hollywoodskega blišča. To je spodbudilo njeni prijateljico Selmo Blair, da je v nedavnem intervjuju namignila, da je Cam ‘zaključila’ s svetom blišča in zabave. A kmalu zatem je pojasnila, da ni tako mislila: “CAMERON DIAZ se NE upokojuje od NIČESAR.”

Že 4 leta ni igrala

Diaz se ni pojavila v kinematografih že od leta 2014, ko je zaigrala v Annie, a se je bolj posvetila svetu zdravja in wellnesa. Je soavtorica knjig The Body Book in The Longevity Book, bila pa je tudi govorka na Goop Health wellness dogodku kolegice Gwyneth Paltrow, kjer je povedala, kako sta ji transcendentalna meditacija in redno gibanje “popolnoma spremenila življenje”.

PREBERITE TUDI: Cameron Diaz se trudi zanositi

“Leta, odkar je z Benjijem, so zanjo zelo razsvetljujoča,” je povedal drugi vir, blizu Cameron Diaz. “Postala je nova oseba z več samozavesti in temeljev. Potrebovala je nekaj drugačnega v svojem življenju, več vsebine in odnos, v katerem se je počutila ljubljeno.”

Sicer si par zelo želi družino, je na koncu povedal vir. “Zelo sta srečna in nadvse uživata v skupnem življenju.”

PREBERITE TUDI: Vau! Cameron Diaz izpovedal ljubezen pred celim svetom

 


Zadnje novičke

Prejšnji članekOpa! Bosta res zapeli skupaj?
Naslednji članekKako seksamo Slovenci? Izpolni anketo in se poteguj za seksi nagrade!