Cameron Diaz in Benji Madden, ki sta srečno poročena že 3 leta – pravzaprav sta ravno pred 4 dnevi praznovala obletnico poroke, ki je bila 5. januarja – se menda na vse pretege trudita zanositi. Čeprav jima zaenkrat še ni uspelo, sta optimistična in ne odnehata. Menda sta poskusila že vse, od prehranskih dopolnil do umetne oploditve.

Dolg in težak boj

Vir je povedal, da “gre za dolgotrajen in intenziven trud z veliko vzponi in padci. Cameron si želi postati mama bolj kot karkoli drugega.” Doslej še nobena metoda ali postopek nista delovala, zato par ne izključuje posvojitve ali nadomestne matere. Cameron sicer še ni podala nobene uradne izjave glede njune (ne)plodnosti, a kot vedo mnogi starši – zanositev oz. pot do otroka je lahko zelo težka.

PREBERITE TUDI: Cameron Diaz: Ni skrivnosti dobrega staranja

Sedaj sta si še bolj blizu

V vsem tem boju Benji Madden stoji Cameron Diaz ob strani. Pravzaprav so težave z zanositvijo par še bolj zbližale. “Benji sicer fizično ni šel skozi to, kot je šla Cameron, a ji ves čas daje vedeti, da je to njun boj in da sta v tem skupaj. Vse bi naredil zanjo.”

Na srečo pa ima zvezdniški par precej zvezdniških kolegov, na katere se lahko obrne po nasvet, saj so imeli tudi sami težave z zanositvijo. Med drugimi Chrissy Teigen in John Legend in Kim Kardashian West. In ravno njihov uspeh daje Cameron Diaz optimizem, da bo tudi njima uspelo.

Držimo pesti!

PREBERITE TUDI: Vau! Cameron Diaz izpovedal ljubezen pred celim svetom


© Članek je avtorsko delo portala www.tocnoto.si. Kopiranje in reproduciranje brez pisnega dovoljenja je prepovedano.
Prejšnji članekNicole Kidman s solzami v očeh izpovedala ljubezen
Naslednji članekPočitnikovanje družine Jolie-Pitt se ni dobro končalo