Deli

Gledalci in člani modre ekipe nad to odločitvijo niso navdušeni!

V The Biggest Loser Slovenija je rdeči ekipi za las ušla zmaga na tehtanju in tako se je moral znova posloviti član njihove ekipe. Tokrat je izločanje potekalo malce drugače. Med svojimi tremi tekmovalci, Alešem, Majo in Majdo, se je odločala trenerka Nataša Gorenc.

Solze so tekle v potokih

Natašo so takoj, ko je videla, da so znova izgubili, premagale solze. Ve, da se je njena ekipa zelo trudila in odločanje, koga naj pošlje domov, je bilo težko. A na koncu so pretehtale poškodbe in to, kateremu tekmovalcu najbolj zaupa, da bo doma nadaljeval dobro delo. Izločila je torej Aleša. Nataša pa ni bila edina, ki so jo ob slovesu od Aleša premagale solze, svojega edinega prijatelja v hiši je s solznimi očmi objela tudi Maja. Medtem ko je Majda povedala, da je Aleš res krasen človek, s katerim se je rada pogovarjala.

Iz šova odšel 36 kg lažji

Aleš je The Biggest Loser Slovenija zapustil brez slabe volje in z dvignjeno glavo. “Nataša se je odločila prav,” je povedal. Njegov končni cilj je, da do avgusta 2018 pride do 110 kilogramov – takšna je namreč omejitev za zajlo v Planici. Priznal je, da ga ukvarjanje s poškodbami obremenjuje, kljub temu pa je v šovu izgubil kar 36 kilogramov. Zmago bi najbolj privoščil Bojanu ali Maji, zelo je pohvalil tudi trenerko Natašo, o kateri “ne more reči ene žal besede”. Malo manj pa so bili nad Natašo navdušeni člani modre ekipe, ki niso mogli verjeti, da domov odhaja Aleš in ne Maja. “Ne vem, kaj je bilo Nataši, da se je tako odločila,” je komentirala Sabina. Maja v The Biggest Loser Slovenija po Aleševem odhodu očitno res nima zaveznikov.

 

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.