Deli
FOTO: Branka Timpran

V oddaji Od težaka do junaka večkrat slišimo, da trener Andrej Milutinovič Jasno Kuljaj velikokrat priganja v fitnes. V enem izmed pogovorov pa mu je razkrila, da bo raje oblekla hlače, s katerimi bo to dosegla brez potenja v telovadnici.

No, zdaj pa smo končno izvedeli, o čem govori. Slovensko voditeljico smo namreč ujeli na odprtju nove trgovine Freddy v središču Ljubljane in hitro ugotovili, zakaj ne želi hoditi v fitnes in se tam mučiti s počepi.

FOTO: Branka Timpran

Freddy WR.UP® revolucionarne hlače naravno izboljšajo žensko silhueto na prav neverjeten način. Poudarijo zapeljive ženske obline in zakrijejo tiste majhne nepravilnosti. “Seksi, unikatne in kul so samo nekateri od pridevnikov, ki so pripeljali WR. UP® hlače do najpomembnejše vloge v svetu mode. Hlače so postale kos, ki ga preprosto morate imeti in so pisane na kožo vsem ženskam, ki želijo svojo ženstvenost povezati z neverjetnim občutkom udobja,” je razkrila Maja Kesič. Najnovejšo Freddy kolekcijo pa so na odprtju trgovine predstavile Freddy ambasadorke Eva Flerin, Patricia Pangeršič in Tamara Simovič. V svojem usnjenem paru pa je uživala tudi Jasna Kuljaj.

Kdo vse prisega na njih?
FOTO: Branka Timpran
Predstavnik Freddy Italia Alberto Cirio je bil navdušen nad Freddyjevimi ambasadorkami in Jasno Kuljaj.

Ker so kosi Freddyjeve kolekcije nekaj posebnega, ni čudno, da je Freddy že osvojili številne zvezdnice po vsem svetu. Nanj pa prisegajo tudi nekatere znane Slovenke in blogerke. Med drugim so jih oblekle že omenjena voditeljica Jasna Kuljaj, pevka Kataya, manekenka Iris Mulej, blogerka Urška Pavčnik iz portala Oopsi.si ter blogerki Katja Grudnik in Tina Apostolova.

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.