Čeprav je Michael Jackson v svoji zadnji oporoki, ki jo je napisal že leta 2002, kot skrbnika svojih otrok določil svojo mamo Katherine, ker pa je gospa že dopolnila 80 let, bo njeno vlogo najverjetneje prevzela njegova sestra Janet, s katero je bil pevec v odličnih odnosih.

“V zadnjih mesecih svojega življenja je kot skrbnika pogosto omenjal prav Janet, načrtoval pa je tudi spremembo oporoke, ki bi odražala njegovo željo,” je medijem zaupal vir blizu družine.

Michaelova nekdanja soproga in mati njegovih dveh otrok naj bi dokončno opustila željo po skrbništvu, kar je najverjetneje povezano prav z denarjem. Družina Jackson ji je namreč pripravljena plačati kar štiri milijone dolarjev, če se odpove skrbništvu.

Medtem je Jacksonova prijateljica Elizabeth Taylor zaradi velike žalosti ob njegovi smrti in kasnejših dogodkih celo končala v losangeleški bolnišnici. Divi, ki je na invalidskem vozičku, je njegova družina namreč prepovedala prihod na komemoracijo. Obrazložitev? Elizabeth je namreč bila le njegova prijateljica, ne pa tudi prijateljica ostalih družinskih članov!


Zadnje novičke

Prejšnji članekNa snemanju ‘Gossip Girl’
Naslednji članekManca Špik: Za otroka že izbrala ime!