Simpatična pevka nam je zaupala, da s fantom Primožem že načrtujeta širitev družine: “S Primožem načrtujeva družino v roku 3 let, upam, da bo šlo po planu. Zelo je hudo to, da otroka tako natančno “planiraš”, ker je to najlepše darilo v življenju, ampak pri nas pevkah je to tako, žal.”

Kdaj pa je začutila, da se je v njej prebudil materinski čut?
“Pred dobrim letom dni, ko se je rodila moja nečakinja Katka, se je v meni nekaj premaknilo. sicer imam že nekaj let močan materinski nagon, a po rojstvu Katke je ta še močnejši. Katka je lepa “priprava” na materinsko vlogo. Daje mi moč in energijo za delo naprej,” nam je zaupala Manca, ki se bo tako kot večina glasbenih izvajalk po porodu za nekaj časa umaknila in se posvetila materinstvu.

“Ko bom mama, se bom za nekaj časa umaknila z odrov, saj želim dati otroku res celo sebe, predvsem pa si želim biti dobra mama! Zelo imam rada otroke, naredila sem tudi srednjo vzgojiteljsko šolo in najraje nastopam za najmlajše,” je nad otroci navdušena Manca, ki je razmišljala tudi že o tem, kako bo dala svojemu otroku ime.

“Za fantka imava s Primožem že nekaj let izbrano ime, pri punčki pa nisva tako složna. (smeh)


Zadnje novičke

Prejšnji članekJanet Jackson zahteva skrbništvo nad otroki
Naslednji članekNick Jonas preživel padec