Mlaj pomeni nove začetke, mlaj januarja 2021 pa naj bi bil izjemno močan, glede na to, da gre za vodilno luno v koledarskem letu. Mlaj januarja 2021 doseže vrhunec v noči iz 12. januarja in vsakemu nebesnemu znamenju ponuja priložnost, da svoje novoletne namene uskladi z luninim ciklom.

Ta mlaj se dviga na ozemlju kardinalnega znamenja kozoroga, ki nalaga klasičen občutek za zagon, odločnost in disciplino. Pravi čas je, da si zastavimo cilje, povezane s finančno stabilnostjo in delom – vsi bomo bolj motivirani za oblikovanje trdnega načrta za nadgradnjo v prihodnosti. Sonce in luna v kozorogu se prav tako ujemata z močnim planetom Plutonom, zaradi česar smo še bolj natančni pri doseganju svojih ciljev. V tem astro-času nam skoraj nič ne more stati na poti, zato se resno lotite tega, kar želite.

Oven

Leto 2021 se začenja z ogromno lunino močjo na vaši karierni poti, Oven – če ste pripravljeni vložiti vse potrebno za dosego vrha, vas mlaj prosi, da začnete resno načrtovati svojo prihodnost. Če niste zadovoljni s svojo službo, si vzemite čas, da obnovite življenjepis in začnite premišljeno iskati nove priložnosti.

Rak

To je velika luna za vaše odnose, rak, zato se pripravite na nov začetek v ljubezni. Gradnja odnosa, ki temelji na zaupanju, odprtosti in ravnotežju, zahteva tako trdo delo kot občutek jasnosti – kar pomeni, da je čas, da se resno lotite tega, kar želite od partnerstva.

Tehtnica

V tej lunaciji se morda ne počutite družabni kot običajno, toda v redu – ta močan mlaj vas prosi, da se nagnete na svojo domačo stran in nekaj časa posvetite svojim potrebam blizu doma. To je idealen čas, da se osredotočite na negovanje sebe s kuhanjem zdravega obroka, opravljanjem gospodinjskih opravil ali delom na svojem čustvenem področju.

Kozorog

Mlaj v tem mesecu pretrese stvari v vašem znamenju, kozorog – in ko se sonce in Pluton pridružita planetarni zabavi, lahko stavite, da boste čutili intenzivnost. Ta lunacija je namenjena ustvarjanju novega začetka zase in sprejemanju pristnih delov tega, kar ste.


Zadnje novičke

Prejšnji članekZakonu Kim Kardashian in Kanye Westa končno odklenkalo
Naslednji članekDejan Vunjak se sprašuje tole