Kim Kardashian West in Kanye West se ločujeta, pravi ameriški portal. Par je začel hoditi leta 2012, preden sta se leta 2014 poročila na bogati slovesnosti v Italiji, sedaj imata štiri otroke: North (rojena leta 2013), Saint (rojen leta 2015), Chicago (rojen leta 2018) in Psalm (rojen leta 2019) .

Po navedbah Page Six je več virov potrdilo, da je “ločitev neizbežna”, portal pa poroča, da je Kardashianova najela Lauro Wasser, mogočno odvetnico za ločitve, ki je že prej zastopala Angelino Jolie, Heidi Klum in Kardashianovo med ločitvijo leta 2011 od Krisa Humphriesa. West naj bi počitnice preživel ločeno od Kim in njene družine na svojem razkošnem ranču v Wyomingu, čeprav se je oktobra pojavil na njeni razvpiti zasebni otoški zabavi ob 40. rojstnem dnevu.

TMZ pa je navedel svoje lastne vire in poročal, da je bila zakonska zveza v zadnji polovici leta 2020 v “globokih težavah”, vendar “se niso predali.” Po navedbah TMZ naj bi Kardashianova Wasserja najela zaradi “različnih razlogov”, vendar ni dala zelene luči za vložitev ločitve.


Zadnje novičke

Prejšnji članekIlka Štuhec je razkrila veliko novico
Naslednji članekJanuarski mlaj bo prinesel velike spremembe za ta 4 nebesna znamenja