Deli
Youtube
Jan Plestenjak ni nikoli skrival, da mu je bilo žal za to, da se zveza z manekenko Martino Kajfež, s katero je hodil kot mladenič, ni obdržala.

Pred 23-imi leti sta prvič skupaj nastopila v videospotu za balado Ker te ljubim in se zaljubila. Zaradi ambicij sta se oddaljila, Martina je kot fotomodel delala v Evropi, a sta ohranila prijateljske vezi.

V zadnjem času, ker je Martina več doma, se občasno spet družita. Danes, več kot 20 let kasneje ju lahko skupaj gledamo tudi v njegovem novem videu za skladbo ‘Iz zadnje vrste', v katerem gledalec spremlja nadaljevanje romantične zgodbe, saj sta tokrat Jan in Martina v vlogi zakonskih partnerjev ter staršev 16-letne hčerke, ki je postavljena na razpotje čustev.

Snemali so dva dni na različnih lokacijah v Ljubljani. Ob izidu videa Jan predstavlja tudi singl, ki bo izšel še z dvema predelavama v pop in bolj plesnih ritmih.

‘Iz zadnje vrste’  je že četrti singl iz aktualnega, 13. studijskega albuma »Dvigni krila« iz katerega je Plestenjak predstavil že tri uspešnice, prvo ‘Stara dobra’, za katero je že stalnica za otvoritev glasbenikovih koncertov; sledili sta ji ‘Prelepa za poraz’ ter ‘Dvigni krila’.

Se med njima spet kaj plete?

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.