Deli
Boštjan Tacol
Skupina Agropop se je po 15-ih letih lotila novega projekta, muzikala Alpska saga, v katerem bo predstavila vse največje uspešnice svojega 16-letnega delovanja in novo skladbo "Če hočeš moja bit". Novo skladbo izvaja Agropop & Franček Piromanček – Tilen Artač, avtor glasbe in besedila pa je Aleš Klinar.

Gre za prvo novo skladbo Agropopa po 18. letih, s specialnim gostom Frančkom Piromančkom, ki je potomec Slovencev iz Clevelanda. Ker je Franček Piromanček v Ameriki naredil že preveč sumljivih požigov, so ga sorodniki iz Clevelanda poslali nazaj na domačo grudo, v Slovenijo, kjer si bo poiskal bodočo ženo. Najprej je pesem za ameriški trg skupaj z Agropopom posvetil svoji prvi ljubezni, Melanii, ker pa je Melania pred kratkim vzela za moža premožnega Američana, pesem zdaj posveča svoji osnovnošolski ljubezni, Lojzki iz Horjula.

Še pred premiero muzikala Alpska saga, ki se bo zgodila 1. aprila v Špas teatru, bodo Agropop in Franček Piromanček za skladbo "Če hočeš moja bit" posneli tudi videospot.

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.