Drame v šovu Parovi očitno še ni konec. Po tem, ko je zaročenec Mirele Lapanović, ki tekmuje v šovu, izdal, da se Mirela poljublja zaradi denarja oz. da je vse scenarij produkcijske ekipe, je Mirela šokirala znova. Verjetno tudi Andreja!

Na voljo je nov posnetek, v katerem je Mirela pred dvema dnevoma pod odejo zadovoljevala moškega, ki bi lahko bil Milutin Radosavljević – Mili, s katerim je imela nedavno seksualno afero in kar je njen zaročenec Andrej obsodil kot posilstvo.

Po tem se je Mirela v šovu že hitro poljubljala z novim in hrbet obrnila zaljubljenemu Miliju, o seksu z njim pa povedala, da se sooča s travmo in da ko se napije, ne ve kaj počne. Zanikala je tudi, da bi do Milija kaj čutila: “Ni šans, niti v sanjah mi ne bi bil všeč nekdo tak, kot je Mili.” V šovu je bilo mogoče videti tudi očiten spor Mirele in Milija. Ko je ona rekla, da bo šla zadeva na sodišče, jo je Mili verbalno napadel. Rekel ji je, da ga lahko toži in stori, kar želi, saj je po njegovo vedela v kaj se spušča, Mirela pa je nazaj kričala, da je bila mrtvo pijana in se dejanja ni zavedala. Dejala je tudi, da želi šov zapustiti.

Je zaljubljenemu Miliju spet podlegla? Na posnetku namreč ni dobro vidno, za katerega tekmovalca gre, je pa dovolj očitno, da sta pod odejo nekaj počela. Ni niti jasno razvidno, ali gre na posnetku za Mirelo … Vsa pojasnila bodo znana kmalu …

 


Zadnje novičke

Prejšnji članekMasterChef Slovenija: Salome se je zlomila glede svoje preteklosti
Naslednji članekJudi Dench bo navdušila kot ena najbolj nenavadnih kraljic