Deli

Govorice, da je Tyga v resnici oče male Stormi, hčerke Kylie Jenner, so zaenkrat potihnile. A kaj, ko so se pojavila nove – in sicer da naj bi bil oče Stormi kar telesni stražar mlade mamice, Tim Chung. Ta jih je takoj ostro zanikal: “Tukaj ni nobene zgodbe.”

Ugibanja oboževalcev

Pretekli teden so se pojavila ugibanja, da je oče Stormi Webster morda kar Tim Chung, eden izmed telesnih stražarjev Kylie. Tim Chung je vse govorice takoj zanikal, češ, da ni dvoma, kdo je oče.
V soboto je Chung objavil na svojem Instagramu, kjer mu sledi preko 735,000 sledilcev: “Sem zelo zasebna oseba in se sicer nikoli ne bi odzival na opravljanje in razne zgodbice, ki so tako smešne, da se jim lahko samo smejiš.”

PREBERITE TUDI: Je v resnici Tyga oče hčerke Kylie Jenner?

“Iz izjemnega spoštovanja do Kylie, Travisa, njune hčerke in njunih družin bi rad pojasnil, kako stvari stojijo in moje sodelovanje s Kylie in njeno družino so bile izključno profesionalne,” je nadaljeval. “To je tudi moj prvi in zadnji komentar na to temo.”

My first and last comment.

A post shared by TIM CHUNG (@timmm.c) on

Tim, ki je sicer tudi član policije v Los Angelesu, je izjavo zaključil z: “Tukaj ni nobene zgodbe in prosim medije, da me več ne vključujejo na tako izjemno nespoštljiv način s to družino.”

Primerjanje obraza Stormi in Tima

Izjavo je podal po tem, ko so se po spletu pojavile fotografije, na katerih so primerjali obraz Tima in Stormi in ugotavljali neverjetno podobnost.

Kylie in Travis sta bila par od aprila 2017. Svoje razmerje sta ohranjala zasebno, prvič sta se skupaj pojavila na rdeči preprogi pretekli teden na prireditvi 2018 Met Gala.

Kylie Jenner & Travis Scott na prireditvi Met Gala

PREBERITE TUDI: Prihod male Stormi je močno vplival na odnos Kylie Jenner in Travisa Scotta

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.