Deli

Igralec Jernej Kuntner si je ogledal trampolinski spektakel.

V največjem trampolin parku v Sloveniji, so minulo nedeljo potekale delavnice in tekmovanje v Freestyle trampolinanju, ki jih je gostil legenda prostega sloga Greg Roe iz Kanade (na fotografiji z Jernejem Kuntnerjem).

Za kaj je šlo?

V Woop!u so skozi cel dan potekale delavnice Freestyle trampolinanja. “Woop! je vsekakor eden boljših parkov kar sem jih videl. V tem delu Evrope verjetno nima konkurence, je res tisto pravo stičišče zabave in varnega adrenalina. Zelo mi je všeč, da imajo ekipo zaposlenih inštruktorjev, ki skrbijo samo za stranke. Jim svetujejo, jih učijo, popravljajo, skrbijo za varnost … Park je zelo prostoren, zelo dobro je poskrbljeno za varnost med trampolinskimi ponjavami. To mi je resnično še posebej zelo všeč, da je varnost na prvem mestu. Se razume, da je to šport kjer se kakšna poškodba lahko zgodi zelo hitro, ampak to je del tega. Potrebno je poznati svoje telo, svoje zmožnosti in upoštevati pravila gibanja na trampolinu. Če pretiravaš in ne veš kako se bo tvoje telo odzvalo, ko si visoko v zraku, se lahko hitro kaj zgodi,” je povedal Greg Roe.

Tekmovanje mladincev in članov je vodil Domen Rozman, ki je poleg Marka Knafelca menedžer skupine Dunkig Devils. Sistem tekmovanja je potekal v obliki izločilnih dvobojev na velikem 5m x 5m Freestyle Trampolinu. Glavni sodnik je bil Greg Roe, poleg njega pa tudi Tim Nuč (Flipping Art) in Daniel Golenač (Flip). Vsi trije so za gledalce med posameznimi krogi tekmovanja pokazali še nekaj več inovativnosti in energije na trampolinu. Zmagovalec med mladinci je postal Peter Kokalj, med člani pa Gašper Novak.

Foto: Matej Mišič

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.