Več virov naj bi potrdilo, da sta zvezdnika resnično v razmerju.

Že nekaj časa se je namigovalo, da sta zvezdnica filomov 50 odtenkov sive Dakota Johnson in glasbenik Chris Martin v razmerju. Ujeli so ju že na koncertu Nicka Cava v Izraelu in na skupni večerji. Stvar pa naj bi bila bolj resna, kot so številni predvidevali.

https://www.instagram.com/p/Bcb_c75FP-B/?taken-by=chrismartin_dakotajohnson

Viri so za ameriške medije potrdili, da naj bi se 28-letnica in 40-letnik spustila v resno razmerje. Chris naj bi Dakoti celo pošiljal svojo še ne objavljeno glasbo, saj želi slišati njeno mnenje. O razmerju pa naj bi pričali predvsem zaposleni v restavracijah, ki sta jih igralka in pevec obiskala skupaj. “Bila sta zelo prijazna in sproščena. Nista se sicer poljubljala ali dotikala, se je pa videlo, da se odlično razumeta,” je povedal eden izmed zaposlenih. Spet drugi pa je povedal, da sta se po prihodu v eno izmed restavracij takoj spustila v pogovor. Dakota naj bi Chrisu govorila o svojih projektih. Večkrat pa ga je tudi povprašala z mnenje.

Chris Martin je bil poročen z igralko Gwyneth Paltrow, s katero ima dva najstniška otroka. Dakota pa je bila nazadnje v daljšem razmerju s pevcem Matthewom Hittom.


© Članek je avtorsko delo portala www.tocnoto.si. Kopiranje in reproduciranje brez pisnega dovoljenja je prepovedano.

Zadnje novičke

Prejšnji članekThe Biggest Loser: Tekmovalka predstavila svojo novo pesem
Naslednji članekS škarjami tudi nad družino Kardashian?