Deli

Sanjati ni nikoli greh pravijo in sanje mladega frizerja Džimija Zemljiča s Ptuja niso nič kaj skromne. Zakaj le bi bile, če je mladi Džimi že pri 20ih dokazal, da je odličen – letos je zasedel 6. mesto od 72ih tekmovalcev na modnem tekmovanju ustvarjalcev World Beaty Championship v Dubaju.

20-letni Džimi pravi, da je to samo en košček mozaika, ki ga bo trudoma in z veseljem še naprej sestavljal. Povprašali smo ga – kako je v čevljih mladega frizerja z visokimi ambicijami: “Že kot otrok sem sanjal o škarjah in laseh, zdaj samo živim svoje sanje,” pravi Džimi, ki se na začetku kariere srečuje z raznovrstnimi projekti. Med večjimi bo zagotovo tudi modna revija z Marjanom in Jožefom, prva že 23. decembra v Mariboru, druga pa v Londonu v začetku drugega leta.

“Na začetku kariere je potrebno poskusiti vse. Moraš biti radoveden. Rabiš tudi veliko poguma, da se čim več naučiš in ko sem dobil predlog za sodelovanje z Marjanom in Jožefom, sem se zelo razveselil, ker vem, da bo to »pomemben dogodek«. Sicer ju ne poznam prav dolgo ampak vseeno dovolj dolgo, da lahko rečem, da sta super osebi za timsko delo. Zelo sem vesel, da lahko delam z njima in upam, da ju bo tudi njiju moje delo prepričalo ter da ne bo edino. Se že zelo veselim Maribora in Londona.”

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.