Tina in Blaž sta bila drugi par, ki so ju strokovnjaki poročili v eksperimentu Poroka na prvi pogled. Kaj se dogaja na medenih tednih?

Tina in Blaž res uživata na medenih tednih. Takoj po poroki mu je Tina pokazala svoj obraz in Blaževa reakcija je bila res lepa. Upali smo, da se bo med njima kaj razvilo.

V sredini oddaji smo lahko videli, da sta obiskala enega izmed najbolj priljubljenih krajev v hrvaški Istri. Tam sta degustirala hrano, Tina sicer bolj sramežljivo, medtem ko je Blaž verjetno najedel do sitega.

Uživala sta v degustaciji. Vir: Instagram
Uživala sta v degustaciji. Vir: Instagram

Kasneje sta na romantični razgledni točki opazovala okolico, nakar jo je Blaž vprašal, kje se nahajata trenutno glede njune “zveze”. Tina je brez oklevanja odgovorila, da sta prijatelja in da se verjetno kaj več med njima nikoli ne bo zgodilo. Njena obrazložitev je temeljila na zaupanju. Oba naj bi namreč imela težave z zaupanjem, zato po njeno nista kompatibilna.

Blaž je izgledal kar malo žalosten, a je sprejel njeno odločitev. Mi pa še vseeno upamo, da si simpatična svetlolaska premisli.


Zadnje novičke

Prejšnji članekRok in Anej Piletič povedala resnico. To se bo zgodilo z BQL
Naslednji članekAnja Širovnik (Sanjski moški) je ni odnesla brez posledic po bolezni