Zadnje dni se veliko govori o morebitnem razpadu priljubljenega dueta BQL. Razlog naj bi bil Anejev podpis pogodbe v ZDA. Sedaj sta se oglasila še brata.

Pred dnevi je Anej razkril pomembno in veselo novico. V ZDA je namreč podpisal pogodbo z uglednim podjetjem in to je sprožilo govorice, da se BQL poslavlja. Ker so bile govorice že res zelo odmevne, sta se odločila, da situacijo pojasnita še sama dva.

Takole sta zapisala: “Miljone sporočil dobivamo kaj se dogaja. Zato sva se odločila, da odgovoriva na dva najpomembnejša!
1.) Kot ste verjetno opazili, so se Aneju odprla velika vrata in je podpisal pogodbo z eno največjih založb na svetu kot “songwriter in producent”, NE kot izvajalec/pevec in za to smo noro veseli!!! 🥰
2.) BQL ni razpadel, čaka nas ogromno koncertov in delovno poletje na vseh žurih in veselicah po Sloveniji, le malo bolj je potrebno usklajevati časovno, zaradi Anejevih obveznosti v Ameriki. Veseli naju, da ste “v skrbeh”, naj pa poudariva, da že komaj čakava, da zažurava z vami in najinimi Budalami. Kmalu datumi kje vse se vidimo in slišimo. 🤘!”

BQL ostaja na glasbeni sceni. Vir: Instagram
BQL ostaja na glasbeni sceni. Vir: Instagram

Očitno so bile vse skrbi odveč in nas bosta še dolgo razveseljevala s svojo glasbo.


Zadnje novičke

Prejšnji članekTole je storila Eva Irgl. Ne moremo verjeti!
Naslednji članekJe Tina (Poroka na prvi pogled) Blažu zlomila srce?