Jennifer Aniston je izguba soigralca iz kultne serije ‘Prijatelji’ močno prizadela.

Pred tedni se je za vedno poslovil Matthew Perry, znan kot Chandler, ki je vedno do solz nasmejal ljudi s svojim sarkazmom. Umrl je nenadno in za sabo pustil mnogo zlomljenih src bližnjih ter oboževalcev.

“Oh, fant, ta je globoko zarezala … Posloviti se od našega Mattyja je bil nor val čustev, ki jih še nikoli nisem doživela. Vsi kdaj v življenju doživimo izgubo. Izguba življenja ali izguba ljubezni. Če lahko resnično sediš v tej žalosti, ti omogoča, da občutiš trenutke veselja in hvaležnosti, ker si nekoga tako močno ljubil. In imeli smo ga globoko radi. Bil je del naše DNK. Vedno nas je bilo 6. To je bila izbrana družina, ki je za vedno spremenila to, kdo smo bili in kakšna bo naša pot. Kar se tiče Mattyja, je VEDEL, da rad nasmeji ljudi.

Kot je povedal sam, je mislil, da bo umrl, če ne bi slišal ‘smeha’. Njegovo življenje je bilo dobesedno odvisno od tega. Vse nas je nasmejal. V zadnjih nekaj tednih sva si pošiljala sporočila. Smeh in jok pa spet smeh. Hranila jih bom za vedno in za vedno. Našla sem eno sporočilo, ki mi ga je nekega dne poslal od nikoder. Pove vse.

Matty, zelo te imam rada in vem, da si zdaj popolnoma miren in brez kakršne koli bolečine. Vsak dan se pogovarjam s tabo … včasih te skoraj slišim reči “bi lahko bila bolj nora?”

Počivaj mali brat.
Vedno si mi polepšal dan…,” je zapisala Anistonova, s katero sta več kot 10 let skupaj igrala ter pokazala sporočilo, ki ji ga je poslal.

Vir: Instagram

Še danes ne dojamemo, da se je res poslovil.


Zadnje novičke

Prejšnji članekJan Plestenjak: konec je, možnosti ni več
Naslednji članekKdo je moški, ki objema Majo Keuc?