Omar Naber je jutro začel s solzami, a ni bil edini. Danes joče celi svet, saj je umrl človek, ki je pustil velik pečat.

Omar, ki je pred časom izdal svojo novo pesem, se te dni pripravlja na svoj koncert, ki ga bo imel ob osemnajsti obletnici delovanja. Današnje jutro pa ga je kot mnoge druge močno pretreslo. Za vedno se je namreč poslovil Matthew Perry, ki je igral v eni najbolj priljubljenih serij na svetu, Prijatelji. V vlogi Chandlerja se je odlično znašel in s svojo igro prepričal in navdušil mnoge. Njegova smrt je pretresla mnoge, kaj točno se je zgodilo še ni znano, a po poročanju drugih medijev naj bi za njegovo smrt bila kriva utopitev.

Vir: Instagram

Omar pa je eden mnogih, ki je zapisal nekaj besed v njegov spomin. Takole je napisal: “Ko sem se danes zjutraj zbudil, sem sebe presenetil, ulile so mi solze. Umrl je Mathew Perry, Chandler Bing. Moj najboljši prijatelj. Nisem jokal, ker ga ni več med nami, ampak ker je serija Friends zdaj samo še spomin na človeka, ki mi je tudi v najtežjih trenutkih, v hudih preizkušnjah in v največji osamljenosti v trenutku odgnal vse skrbi, ko sem prižgal Friendse. Katerokoli epizodo. Katerokoli sezona. Resno mislim, ko rečem, da te serije verjetno sploh ne bi gledal, če ne bi bilo tebe. Hvala ti za neskončne salve smeha, solze, najboljši humor, cinizem in sarkazem, ki ga svet premore. Pomenil si mi veliko več, kot bi si kadarkoli lahko mislil. Koncert v Cvetki 10. novembra bom potihem posvetil tebi. Hvala ti, počivaj v miru. 🖤🙏”

Za vedno boš v naših srcih. Počivaj v miru. 🖤


Zadnje novičke

Prejšnji članekDenis Avdić je odkrito spregovoril o preteklosti in krikih, ki jih nikoli ne bo pozabil
Naslednji članekEva Irgl je storila tole. Se vam zdi lepo?