Jennifer Aniston je v intervjuju za priznan medij spregovorila o težkem odnosu, ki ga je imela s svojo, sedaj že pokojno mamo, Nancy Dow.

PREBERITE TUDI: Jennifer Aniston se ponovno ločuje

Nancy je bila poročena z Johnom Anistonom od leta 1965 pa vse do 1980, s svojo hčerko pa je imela zelo slab odnos vse do svoje smrti leta 2016. Mediji poročajo, da mama in hči nista govorili vse od leta 1999, ko je objavila svojo zbirko spominov “Od matere do hčere do Prijateljev.” Nancy prav tako ni bila povabljena na razkošno poroko Jennifer in Brada Pitta.

V intervjuju je razkrila povezavo med odnosom mat – hči v svojem novem filmu Dumplin’  in odnosom, ki ga je imela s svojo mamo.

PREBERITE TUDI: Jennifer Aniston povedala, da nima zlomljenega srca

“Eden izmed razlogov, zakaj mi je všeč film je predvsem to, ker sem skoraj takšen odnos imela tudi jaz s svojo mamo,” je bila odkrita Anistonova. “Bila je model in pri njej se je vse vrtelo okoli prezentacije in kako je izgledala, ter kako bom izgledala jaz. Nisem bila vizualno prekrasen otrok, kot je pričakovala in to jo je motilo. Jaz pa sem si samo želela ljubezni od nje, ona pa se je obremenjevala s stvarmi, ki v življenju niso pomembne.”