Jennifer Lopez se je pred meseci razšla z dolgoletnim partnerjem Casperjem Smartom. Po tem ni dolgo čakala in kaj kmalu je bila v objemu pevca Drakea. A tudi ta romanca se ni obnesla – po manj kot dveh mesecih je bila ponovno samska. A le za nekaj tednov!

PREBERITE TUDI: J.Lo oddana: nepričakovan nov parček na sceni!

Sedaj se 47-letna pevka in igralka menda videva z znanim ženskarjem Alexom Rodriguezom, ki je grel posteljo že mnogim zvezdnicam, med njimi celo Madonni, Demi Moore, Kate Hudson in Cameron Diaz. Menda se videvata že nekaj tednov, a je novica prišla v javnost šele pred dvema dnevoma, saj sta zelo skrivnostna.

Lopezovo in bivšega športnika pri New York Yankees, 41, so čez vikend zalotili v Los Angelesu, obiskal pa je tudi enega njenih koncertov v Planet Hollywoodu, v Las Vegasu.

PREBERITE TUDI: Jennifer Lopez spet samska?!

Sicer pa se je parček spoznal že pred nekaj leti, natančneje 21. maja 2005 v New Yorku, ko ga je pevka opazovala na tekmi, v času, ko je bil še aktiven športnik. Takrat sta se spoznala, rokovala in kasneje pozirala fotografom.

Jennifer ima 9-letna dvojčka z bivšim možem Marcom Anthonyjem, medtem ko ima Rodriguez hčerki Natasho, 12, in Ello, 8, z bivšo ženo Cynthio Scurtis, s katero sta bila poročena od leta 2002 do 2008.

Morda se jima bo pa tokrat obneslo?


Zadnje novičke

Prejšnji članekVisoko noseča Beyonce še vedno naporno telovadbi
Naslednji članekCarpe diem: To ni novoletna zaobljuba!