V sklopu promocije svojega novega filma Zdaj ali nikoli, je Jennifer Lopez vsem gledalcem podala pomembno sporočilo …

“Nikoli ni prepozno, da začnemo živeti življenje, kot smo si ga vedno želele!,” pravi Lopezova. Producentka filma Elaine Goldsmith Thomas, ki je producirala tudi uspešnico iz leta 2002, Zgodilo se je na Manhattnu, v kateri prav tako blesti Lopezova, pa je dejala, da je ta film sam po sebi opomin, da si vsakdo zasluži drugo priložnost, še en pogled. “In mislim, da prihaja v trenutku, ko je treba ljudi spomniti, da je treba biti ustvarjalen in domiseln, ko razmišljaš o tem, kaj boš počel še nadaljnjih štirideset let,” še dodaja.

“Maya spozna, da ji ni treba večno obstati na istem mestu,” pravi Lopezova. “Vedno se lahko preobraziš. Vedno lahko storiš nekaj, da se zadeve spremenijo. Vedno lahko rasteš naprej, in meni se zdi to sporočilo pomembno za vsakogar, še posebno pa za ženske,” še svetuje slavna igralka.

PREBERITE TUDI: Ta obleka, v kateri se je Jennifer Lopez sprehodila po rdeči preprogi, vam bo vzela sapo!

Film v slovenske kinematografe prihaja 20. decembra, ob njem pa se bo zvrstilo kar nekaj dogodkov. V Ljubljani bo potekala premiera filma na dogodku Zdaj ali nikoli: Ženski večer v mestu z J.Lo, v Cineplexx kinih po Sloveniji pripravljajo Ladies night, v Mariboxu pa prirejajo Queen’s night.


Zadnje novičke

Prejšnji članekNovopečeni očka Klemen Bučan preizkušal sposobnosti superjunaka?
Naslednji članekKraljeva družina izdala, katere fotografije bodo letos krasile njihove božične voščilnice