Se je še spomnite? Lepotičke iz videospota z Enriquejem? Jennifer Love Hewitt (39), je že od začetka svoje kariere simbol seksipila in elegance.

Mnogim se je vtisnila v spomin tudi s serijo »Šepetalka duhov«. V zadnjem obdobju pa je ni bilo ravno na spregled … Serija 911 je dobila že drugo sezono na malih ekranih. Ryan Murphy, Brad Falchuk in Tim Minear bodo dali dramatičnemu reševanju ljudi novo podobo.

Igralka Jennifer Love Hewitt, ki igra Maddie, je izdala izkušnjo o vrnitvi na TV: “Ta oddaja je sijajna. Vsi igralci v njej so neverjetno nadarjeni. Zelo sem vesela, da sem spet na Foxu, tudi zaradi tega je sodelovanje v tej seriji tako prijetno. S serijo Party of Five je Fox res začel mojo kariero. Hvaležna sem mu in vesela, da sem se vrnila. Lepo je že dolgo časa delati nekaj, kar ti je tako pri srcu, in imeti priložnost, da se spet družim s starimi znanci.”

PREBERITE TUDI: Najizvirnejši hrvaški kuhar nova tv zvezda

In kaj nam je zaupala o svojem liku?

“Igram Maddie, Buckovo sestro, ki ji v življenju ni bilo lahko, saj je bil njen partner do nje nasilen. K bratu pride precej zlomljena. Želi odpreti novo poglavje v svojem življenju. Potrebuje prostor, kjer lahko odkrije svoj pravi jaz in upa, da bo lahko pomagala drugim. Včasih je bila medicinska sestra in z bratovo pomočjo postane operaterka v centru za obveščanje.”


Zadnje novičke

Prejšnji članekTe besede je Alenka Košir namenila svojemu dragemu
Naslednji članekHelena Blagne povsem navdušila občinstvo