Čuki so se včeraj javili s križarke, s katero so popoldan iz Savone odpluli proti Neaplju. Zanimivo pa je, da z njimi ni bilo Jerneja Tozona. Le kaj se dogaja?

Po tem, ko je Jernej Tozon iskreno izrazil razočaranje nad tem, da sta s plesalko Jagodo Batagelj izpadla iz plesnega tekmovanja Zvezde plešejo, se je izvedelo, da se Čuki odpravljajo na križarjenje. Pričelo se je govoriti, da je bilo Jernejevo slovo od tekmovanja zrežirano, zaradi tega, ker mora Jernej na že dolgo, vnaprej zmenjeno delovno potovanje. Jernej je govorice zanikal, kot so jih zanikali tudi na PRO Plusu, saj bi namreč tudi, če ne bi izpadel, pravočasno prišel domov na vaje, da bi nato odplesal naslednjo oddajo. Oddaja Zvezde plešejo se namreč odpravlja na prvomajski oddih in je zato to nedeljo na sporedu ne bo.

PREBERITE VEČ O TEM, ALI JE BILO JERNEJEVO SLOVO ZREŽIRANO >>

Zdaj pa so se Čuki kljub temu, da je Jernej iz tekmovanja izpadel, s križarke javili sami, a zadevo kaj hitro pojasnili. Očitno je imel Jernej doma še opravke, saj se je za njimi v Neapelj odpravil z letalom in danes naj bi že bili skupaj, ter v polni zasedbi.

Jernej tega, zakaj je doma ostal en dan dlje, ni komentiral, prav tako se s potovanja še ni javil. Medtem so se iz Pompejev že javili preostali trije Čuki – še vedno v družbi Vinka, ki se od skupine počasi poslavlja.


Zadnje novičke

Prejšnji članekNašo igralko imajo za balkansko Sharon Stone
Naslednji članekFoto! Mister Slovenije: Razkrili so 10 finalistov